Hogyan kell felvenni a kapcsolatot a földönkivüliekkel?
Figyelt kérdés
nekem 404 filmje túl bonyolult és nem részletes.2011. márc. 17. 21:35
1/28 anonim válasza:
Mert ha a NASA-nak még nem sikerült felvennie velük a kapcsolatot (ha vannak valahol elérhető távolságon belül), akkor neked biztos sikerül, ugye?
Vagy gondolod, hogy vonzzák őket az őrült ezoterikusok, vagy mi?
2/28 anonim válasza:
Telepatikusan gondolod igaz? Mert legelőször csak úgy lehet kezdeményezni a kapcsolatot.
3/28 A kérdező kommentje:
telepatikusra gondoltam
2011. márc. 17. 21:49
4/28 anonim válasza:
Kamu válasza :
Ha házipálinkára gondoltál, akkor a telepátia működik.:))
5/28 anonim válasza:
Akkor meg kell tanulnod a telepátiát. De én nem merném velük felvenni a kapcsolatot mert veszélyes. Biztos h ezt akarod? És ha gonoszokat sikerül kifognod? Veszélyes ez.
6/28 anonim válasza:
én is nagyon erre vágyom hogy egyszer sikerült megtanulnom a telepátiát ,de nem tudom hogyan gyakoroljam
7/28 A kérdező kommentje:
sztem csak a profik értik azt a filmet
2011. márc. 17. 22:09
10/28 anonim válasza:
hallucinogén drogok elutaztatják az elmét idegen bolygókra idegen lények közé. úgy ahogy a meditáció is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!