Ufo t láttam! El hiszitek?
Én elhiszem. Én pont ma láttam egy UFO-t.
Úgy történt, hogy egyszer csak felnéztem az égre. És egy nagy űrhajó féleséget láttam. Az alja nagyon fényes volt és írtó lassan ment. Kb. 1 km-re lehetett a felszíntől. Ment, ment és egyszer csak óriási sebességgel nyugatra távozott és eltűnt. Mai napig senki sem látta. A haverjaimmal is láttuk. Kép nincs róla, nem volt se telefon, sem fényképező. Nem hazudok. Aki elhiszi az elhisz, aki nem nem.
Én azért írok, mert azt írta a kérdező egy oldallal ezelőtt, hogy csak akkor írjak, ha hiszek neki és láttam UFO-t! Így kijelenthetem, hogy hiszek neki és láttam UFO-t. Sőt még készítettünk is cimborákkal. Úgy csináltuk, hogy Unikumhoz Fütyülőst keversz, meg egy deci Olivaolajat. Nem fogod tudni, hogy melyik helyen fog visszajönni, de ebből az UFO-ból bedobsz hármat, és habzó szájjal ráharapsz két héliumos lufira, akkor pöttyökké fogsz emelkedni az égen, akinek izzik a szeme...
Tényleg, nem lehet, hogy a kép folt az égen az UFO egy-egy szeme volt?
Kedves kérdező!
Én mentem hazafelé és 2 villogó piros izét láttam.
Gondoltam helikopter,hisz BP-n vagyunk,itt mindig van helikopter.Aztán elmentem 1 villanyoszlop mellett és már nem volt ott semmi. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!