Ufo t láttam! El hiszitek?
Valószínüleg tényleg legalábbis számodra/ számomra/számunkra U.F.O. volt mert az ufo = unidentified flying object(beazonosíthatatlan repülő tárgy)
:DD
Idefigyelj Topicnyitó... te most szopatsz minket ugye? Nem vagy hajlandó elfogadni egy magyarázatot sem, csökönyösen ragaszkodsz ahhoz, hogy UFOt láttál. Hát tudod mit? Halj meg ebben a hitben és mindenki békében nyugodhat. De szerintem amennyire makacsul hiszed, hogy UFOt láttál ennyire makacsul beállt a szemed és mindenben az UFOt fogod látni, amiben akarok... azt értem ez alatt, hogy öcsém, de behaluztad az UFOt.
A helyesírásodból és stílusodból ítélve valami BKV ellenőr típusú, agyonintellektuált közalkalmazott lehetsz, vagy 3. osztályos kisdiák, úgyhogy ne fáraszd itt az értelmes közeget, köszönjük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!