Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » 404! Akinek megvan az elérhető...

404! Akinek megvan az elérhetősége vagy találkozott már vele az kérem írjon!?

Figyelt kérdés
2011. máj. 5. 21:16
1 2 3 4 5
 31/46 BlackSword ***** válasza:

"Okosnak tartom mert ha valamiféle mentális problémákkal küszködne akkor nem tudna olyan értelmesen megfogalmazni (megválaszolni) egy olyan kérdést amiben mi nem is tudnánk egyáltalán még hasonlót se megválaszolni (még ha az nem is igaz),"

Ez megint nem igaz... Lásd Hitlernek is mentális betegségei voltak (mert egy narcisztikus, megalomániás ember volt) és mégis tömegeket tudott még az utolsó pillanatokban is mozgósítani... Pedig ott még nem is babra ment a játék, mint ebben a helyzetben...

2011. máj. 7. 15:32
 32/46 anonim ***** válasza:

Adolf Hitler hihetetlen meggyőző képességgel rendelkezett amely lényűgözően előadott érvekkel vonzotta magához az embereket egy olyan világban ahol "nem babra ment a játék".

Nem tudom hogy láttad-e már vagy hallottál-e már erről a kis filmről? Hitler - A gonosz felemelkedése.

Ha nem itt az előzetese:

http://www.youtube.com/watch?v=dioDBbyIPpM&feature=related

2011. máj. 7. 16:11
 33/46 BlackSword ***** válasza:

-Szero-!!!

Én nem filmekből tájékozódok, hanem szakirodalomból...

2011. máj. 7. 17:09
 34/46 anonim ***** válasza:
Én sem. Ne értd félre a helyzetet csak szeretem a történelmi filmeket ezért is küldtem a linket hát ha téged is érdekelnek ennyi az egész ha határozottan akarok dönteni valami felett akkor annak máshogyan járok utána.
2011. máj. 7. 17:41
 35/46 anonim ***** válasza:

Nincsenek semmilyen szuggesztív vagy egyéb pozitív mentális képessége 404-nek, csak van egy msx 2 tini csaj akinek tetszik amit mond, mert akkora önbizalommal mondja, mint aki meg van győződve arról hogy igaz amit ír, még akkor is ha soha az életben nem lesz teleportáció végre hajtva, mert ez csak egy emberi fantazmagória. Mégis mindent úgy mond el mint tényeket és a fiatal képzetlen elme éppen ezeket a válaszokat keresi, bár így hamis válaszok révén tévútra tér, de ez már más kérdés. Egyébként 404 írása tipikus skizofrén attitudökkel rendelkezik, amiben enyhe üldözési mánia is keveredik. Ritkán lehet ilyet megfigyelni a pdzichiátrián kívűl.

Szerintem ha érdekel titeket mi van vele, meg kellene levélben keresni az ország összes pszichiátriáját és összehasonlítani a kórképeket.

2011. máj. 7. 18:16
 36/46 anonim ***** válasza:
az egyik linkben lévő csajszinak a beszámolóját elolvasva kb az a kérdés merült fel bennem hogy hány napig tartogatta 404 a pisijét míg végül megitatta szerencsétlennel ??? :-o :-DDDDDD xD biztos ez volt a "próba" hogy elég bátor és elvetemült e LOL.
2011. máj. 7. 18:33
 37/46 anonim ***** válasza:
nemrég raboltuk el mert meg akarjuk erőszakolni,és ő szülné meg a kis E.T-t.
2011. máj. 7. 19:29
 38/46 anonim ***** válasza:
Mondjuk van benne valami abban hogy nem Hitler koponyáját őrizgették. Most nem azért hogy 404et védjem de utána néztem a Hitleres sztorinak és kiderült hogy a koponya egy középkorú nőé. [link]
2011. máj. 7. 20:04
 39/46 anonim ***** válasza:
Ilyeneket én is össze tudok olvasni, meg azt is hogy az ufókat a nácik csinálták és semmi köze nincsen semmilyen ide látogató idegeneknek. Minden ufós dolgot a nácik fejlesztettek ki a második világháború után az antakrtiszi bázisaikon, amit az amerikaiak sem tudtak elfoglalni. http://www.youtube.com/watch?v=juK8x1e9Y6E&feature=related Ilyen hülyeségeket én is ide tudok linkelni és végül mindenben lesz valami igazság, sőt hitlert még le is fényképezték öregen. Most lesz is egy film ami ezt bizonyítja Iron Sky, végre egy igazi izgi film
2011. máj. 7. 20:13
 40/46 anonim ***** válasza:
De a Youtube-s videót azért ne hasonlítsuk már össze tudomány.hu-val.
2011. máj. 7. 20:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!