404! Akinek megvan az elérhetősége vagy találkozott már vele az kérem írjon!?
Már megbocsássatok reggel el szált az ablak előtt és utána meg 2 fehérköppenyes ember ment a kezükbe kényszer zubbonnyal, akkormár nem kéne tagadni hogy a diliházba van.
Egyébként csak mondom: Azokat tudja beszopatni akik el is hiszik hogy beszélget az ürlényekkel...
Nem ! Egyébként ilyen nincsen, hogy telepátiával elviszik a lelkét és a testi szeme érzékeny és ezért nem tud a városba járni, csak esőben :P Ez agorafóbia ! A sok egyedűlléttől alakúlt ki, 10 évig meditált és nem társaságot keresett. Egyszerűen pszichésen gyengűl egyre jobban és mentális is beszűkül, ismerek ilyen embereket és utána olvashattok neten. Azt mondják a pánikbetegek és depisek, hogy esős időben tudnak városban közlekedni, mert fényérzékenyek. Pedig betegek mind ! A napszemüveget meg nem ismerik mi ?!
Valszeg megijedt 404, hogy a titkosszólgálatok a nyoimára bukkannak, nem mintha érdekelne valamilyen titkosszolgálatot vagy komolyan vennének egy olyan forumot ahova sok skizo jár. Azt írta valahol, hogy USÁ-ban egy csövesst kérne meg hogy mobil netje legyen, hogy ne szűrje ki a CIA. Ja....:D Mert azok is fel akarják venni a kapcsit a Krikxkraxokkal. De ott állandó lakcím is kell.
Kedves Kérdező!
Köszönöm szépen azokat a linkeket amikben 404. írt mert már rég óta érdekelt hogy milyen válaszokat adott ami végett ennyien nem kedvelik őt, nekem az első link mondott el róla mindent amiben a kedves kérdező leírta hogy ő milyen valójában a valóéletben. Ahogy eddig is most sem tartom 404.-et "dilinyosnak" csak érdekes válaszai vannak (voltak) annak ellenére hogy olyan sokan nevetnek rajta és kicikizik én még mindig ahhoz a kommentemhez ragaszkodóm amit még régebben egy kérdésben írtam le róla. Okosnak tartom mert ha valamiféle mentális problémákkal küszködne akkor nem tudna olyan értelmesen megfogalmazni (megválaszolni) egy olyan kérdést amiben mi nem is tudnánk egyáltalán még hasonlót se megválaszolni (még ha az nem is igaz), 404. -et nem úgy védem be mint egy "hívője" aki elhisz mindent amit ő leír hanem mint egy embert aki tiszteletben tartja mások véleményét és nem szólja le mert nem vele egyet úgy védem be őt (ez a mondatrész leginkább a szkeptikusoknak szólt) a kommentjeiben vannak olyan részek amikről még nekem is azt kell hogy mondjam egy ez badarság főleg a Hitleres rész, Hitler tulajdonképpen meghalt már nem él semmilyen fajta világban (max talán a pokolban). Van az a mondás miszerint semmi nem vész kárba csak átalakul tehát ami egyszer átalakul az nem maradhat ugyanolyan Hitler is átalakulhatott valamivé, vissza térve az eredeti témához 404. többé már nem ír ezen az oldalon a Gyakori kérdések.hu-n ebben a kategóriában az Ezotériában mert felfigyelt arra hogy lassan többen nem kedvelik őt mint kedvelik minél több választ ad annál többen vannak azok akik őt lenézik. Ebben a tudatban úgy határozott hogy Talán! (mert nem biztos) nem ad már többé választ senkinek a kérdésére csak tanúja lesz annak amit mások írnak arra. Ez most azoknak szól ez a mondat akik nem kedvelik 404.-et: Rossz olvasni olyan bejegyzéseket amikben ti 404.-et valamiféle elmeháborodott, űrlénynek tartjátok aki a diliházban szállt meg és kinek egyetlen célja hogy hülyítse az embereket, erre csak annyit hogy senki sem tökéletes nem lehet mindenki egyforma nem hasonlíthat az egyik a másikra bele kell törődni abba hogy vannak emberek akik picivel másak mint egy átlag ember mint szellemileg mint mentálisan az embert olyannak kell elfogadni amilyen nem tudunk rajta változtatni nem tudjuk őt megváltoztatni max csak kitéríteni a hitéből de semmi több attól még ugyanúgy az marad aki eddig is volt. Ha ebbe nem lehet beletörődni akkor nem is kell vele foglalkozni, ilyennek és olyannak tartjátok 404.-et de ezekkel fele annyit se értek el hogy megváltoztassátok egy bizonyos személynek 404-ről alkotott véleményét. Meg lehet úgyis fogalmazni valamit ami nem tartalmaz semmi olyat amivel a másikat esetleg megbántanánk vagy lealacsonyító szavakat tartalmaznának, mindenkit magunkhoz egyenrangú térfélnek kell tartani mert a mai világban az a baj hogy az ember többre tartja önmagát a másiknál és ez minden értelemben így van. Csak ennyit akartam elmondani nektek köszönöm hogy végig olvastátok remélem nem keltettem senkiben semmilyen haragot a leírtak alapján.
Nem szólja le mert nem ért vele egyet.
Ezt akartam írni csak későn vettem észre hogy kihagytam egy szót. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!