Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Hiszel az űrlényekben?

Hiszel az űrlényekben?

Figyelt kérdés
Nem az UFOk-ban mert, azok az azonosítatlan repülő tárgyak*-*
2011. ápr. 29. 16:30
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

igazából mi is űrlények vagyunk hiszen az űrben élünk egy bolygón, de értem mire gondolsz és én teljes mértékben hiszek bennük( nem csak azért mert már láttam gyszer egy csészealjat hanem mert a világűr folyamatosan tágul és ha még esetleg nem akkor majd biztos lesznek :-)

de egyébként lehet hogy a Reah nevű holdon ( a szaturnuszé) van idegen civilizásció mert az nincs se túl messze éés se túl távol tehát pont jó lenne nekünk de 20 fényévnmyire van tehát nem tunk egyenlőre eljutni oda ...

2011. ápr. 29. 20:37
 12/18 anonim ***** válasza:
bocsesz nem Reah hanem Rhea csak elírtam XD
2011. ápr. 29. 20:38
 13/18 anonim ***** válasza:
Igen, én a "kozmikus lények" megnevezést szeretem jobban, de akárhogy hívjuk is őket, egész biztos, hogy vannak más értelmes lények által lakott bolygók. Biztosan vannak olyanok, ahol sokkal magasabb már a technológiai szint, viszont valószínüleg vannnak utánunk kullogók is.
2011. ápr. 29. 22:56
 14/18 anonim válasza:
Biztos léteznek olyan k*rva nagy az univerzum
2011. ápr. 30. 16:51
 15/18 anonim ***** válasza:

Ha komolyan érdekel a téma ezt elolvasod: *****

ha pedig nem érted keresel valakit aki érti az angolt

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2011. máj. 2. 12:44
 16/18 anonim ***** válasza:
Szívesen szexualizálnék velük.
2011. máj. 2. 22:24
 17/18 anonim válasza:
Én egy kicsit hiszek,mert a univerzum felfoghatatlan méretű és még nem nagyon tudjuk, hogy mi van benne. De az biztos, hogy ősrobbanás az többször volt és akkor nem ebben az univerzumban, dimenzióban lehetnek.
2011. máj. 3. 18:38
 18/18 anonim ***** válasza:

egyébként meg az ősrobbanás előtt is volt univerzum...

[link]

2011. máj. 4. 09:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!