Biztos, hogy létezik a Földön kívül is értelmes életforma. Egyetértetek?
Ha azt vesszük, hogy az univerzum végtelen, illetve folyamatosan tágul, akkor statisztikailag muszáj, hogy legyen még egy olyan bolygó, ahol kialakulhatott értelmes életforma.
Elképzelhető, hogy a Föld az első ilyen bolygó, de én teljesen biztos vagyok benne, hogy más olyan bolygó is kialakult, esetleg a jövőben ki fog alakulni, ahol a Földéhez hasonló feltételek uralkodnak. Márpedig, ha ez így van, akkor az evolúció is be fog indulni, vagy már beindult.
Talán csak azért nem találkoztunk más értelmes életformával, mert még nem volt olyan rég a "nagy boom", hogy bármely értelmes faj az univerzumban olyan fejlettségi szintre juthasson, hogy képes legyen olyan hatalmas távolságokat bejárni, hogy minket is elérjenek.
"ha azt vesszük, hogy az univerzum végtelen, illetve folyamatosan tágul, akkor statisztikailag muszáj, hogy legyen még egy olyan bolygó, ahol kialakulhatott értelmes életforma. "
biztosra veszem hogy van, vannak értelmes fajok, ÉRTELMESEBBek AZ EMBERNÉL.EZÉRT NEM LÉP VELE KAPCSOLATBA.az ember ahová beteszi a lábát tönkreteszi rögtön. ezért más dimenziókban közlekednek, és élnek.. nehéz ezt megmagyarázni
ne sírj hanem ezt olvasd el remélem érted az angolt:
* Automatikusan eltávolított tartalom.
04:28 23:34
Szerinted csak abban lehetünk biztosak,amit már láttunk??Egy egyszerű példa,hogy ez baromság...
A teóriád szerint nem létezik pl 100 millió dollár,az F-117-es lopakodó vadászgép,és még egy csomó dolog,mert ezeket nem láttad élőben?Videón meg ugye mindent lehet "hamisítani"
Persze,hogy léteznek idegen civilizációk..
A Világegyetem végtelen. Többszáz milliárd Naprendszer létezik és azon belül is többszáz milliárd bolgyó van.
Nem hiszem,hogy ez lenne az egyetlen bolgyó ahol van élet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!