Szerintetek csak akkor hinné el mindenki, hogy ha minden egyes országban lévő elnök kijelentené egy élő adásban, hogy léteznek földönkívűliek és meg is látogattak minket már (mint pl a Roswell-i eset)?
Akkor elhinnék az emberek?
Itt most vonatkoztassunk el attól, hogy talán nem igaz az, hogy embereket raboltak el. Nem erre vagyok kíváncsi.
Én is meg egy másik ismerősöm láttunk már ufo-t(csészealj alakú volt) Bár ezt most hiába írom, igaz, interneten bármit írhat az ember de úgy érzem muszáj ezt leírnom..
De akkor mi az oka annak, hogy még nem vették fel velünk a kapcsolatot, hiszen annyi beszámoló volt már eddig(hogy abból legalább a felének vagy a negyedének igaznak kell hogy legyen) vagy a régi képeken, festményeken is lehet látni ufokra utaló ábrákat.
Na meg mostanában sok titkosított dokumentum kerül a napvilágra , mert ugye lejárt a 45 éves titoktartás...
Vagy csak felakarnak minket készíteni?
Ha arra sosem kerül sor, hogy kijelentsék minden Ember előtt, hogy léteznek intelligens földönkívűliek, akkor mi az oka annak? Erre is titoktartási szerződésük van?
gyá BlackSword hogy hazudik aztaa 1 hónapja még 12 évesnek mondta magát :D huhh
am BlackSword te mér is ölted mérgezted meg a kutyádat mond el 404 nek! Hogy féltél a palotapincsitől és megetetted vele a patkánymérget!
am
én is ugy vagyok hogy tudás kincs rossz kezekben ártalmas.
szeirntem jól teszik ,szerintem nagy tudáshoz normális emberiség kell akik nem élnek vissza a tudásukkal ez az ember...
am szeirntem 444 ha hazudik akkor is tiszteletre méltó :)
444 úgy látta haragszik rá a másik de ő nem foglalkozott had morogjon magába a kis kutya :)
ha kormány azt mondja hogy ha le dzsámpingozol 1 a kútba és akkro gazdag leszel elhiszed?
amivel az embereket manipulálni lehet az a pénz! mert nagyon kabzsi,önző emberiség vagyok...
19:33 vagyok.
am én is többet tudok az átlagnál
tudok olyat amit nem mondok olyan embernek aki vissza él vele.
utolsó.
am csak sietem azért irtam véletlenül hibásan.
...
A válasz írója 62%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 15:30!!!
Ez jó, de soha nem tüntettem magam 12-nek, max 12 évvel ezelőtt, és soha nem volt palotapincsim... Valamint nem mérgezek állatokat...
A válasz írója 68%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 15:13!!!
Igen, kész a házim... Mindig kész a házim... Én precíz vagyok...
404:
Írtam neked akkor privátot, csak azért írom le külön ide, mert volt olyan aki nem kapta meg Így legalább biztosabb lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!