Szerintetek csak akkor hinné el mindenki, hogy ha minden egyes országban lévő elnök kijelentené egy élő adásban, hogy léteznek földönkívűliek és meg is látogattak minket már (mint pl a Roswell-i eset)?
Akkor elhinnék az emberek?
Itt most vonatkoztassunk el attól, hogy talán nem igaz az, hogy embereket raboltak el. Nem erre vagyok kíváncsi.
Én is meg egy másik ismerősöm láttunk már ufo-t(csészealj alakú volt) Bár ezt most hiába írom, igaz, interneten bármit írhat az ember de úgy érzem muszáj ezt leírnom..
De akkor mi az oka annak, hogy még nem vették fel velünk a kapcsolatot, hiszen annyi beszámoló volt már eddig(hogy abból legalább a felének vagy a negyedének igaznak kell hogy legyen) vagy a régi képeken, festményeken is lehet látni ufokra utaló ábrákat.
Na meg mostanában sok titkosított dokumentum kerül a napvilágra , mert ugye lejárt a 45 éves titoktartás...
Vagy csak felakarnak minket készíteni?
Ha arra sosem kerül sor, hogy kijelentsék minden Ember előtt, hogy léteznek intelligens földönkívűliek, akkor mi az oka annak? Erre is titoktartási szerződésük van?
"Tudod az inteligenciával együtt jár az értelem, és a kételkedés, ami belőled hiányzik... És még a humor is..."
hát látom belőled is hiányzik egy jó adaggal, mert te meg még ítélkezel is anélkül ,hogy kérdeztél volna.
lényegtelen.
BlackSword mivel hozzám szóltál méltatlak válaszra annak ellenére hogy látom gyűlölsz, mert én nem gyűlöllek téged.
Tudom hogy ez a honlap miért van. Viszont Te is rosszul használod ezt a honlapot mert ez nem fórum, tehát nem a válaszokra kell válaszolni mint ahogy Te csináltad, hanem a kérdésre. Ne oktass ki addig másokat amíg Te épp úgy hibázol. Én egy 52 éves üzletember vagyok. Sok mindent láttam és hallottam már, olyan helyeken jártam ahol ember még soha. Olyan tudás birtokában vagyok amit csekély ember tud használni. De még ha ezeket nem is hiszed, akkor is némi tiszteletet érdemlek egy 12 éves gyerekkel szemben.
A Kriariax civilizációra gondolsz akikkel kommunikálok? Jól vannak. Hogy hol vannak? Gondolom a saját otthonukban ahogyan Te is. Milyen fing hajtás? A fing az gázhalmaz. Én sosem mondtam hogy gázmeghajtással közlekednek. :)
Szeretlek BlackSword ha gyűlölsz akkor is, mert a szeretet boldoggá és nyugodtá tesz engem.
Kérdező!
Mindenki írhat számomra privát levelet hisz a lehetőséget mint látod, megadom. De ha lehet olyanokat ne írjatok hogy eltűnt személyeket keressek meg, és a jóslásokhoz sincs semmi közöm. Nem tudok jósolni. Jósolni csak tökéletes lény tud, de még az sem jósol hanem határtalan bölcsessége lévén logikai következtetésekből előre lát. Tehát ilyenekkel kíméljetek. Én csak egy halandó ember vagyok. Bár vannak különleges képességeim (ami tulajdonképpen nem különleges képesség csak az átlag embernek az), de jósolni nem tudok még én sem.
404 szia anya akar veled beszálni:
Üdvüzlöm 404! Nn súlyos beteg vagyok. Rákos. A dokik már lemondtak rólam. Rosszindulatú és már olyan szinten vagyok h 2 évem van hátra. Szeretnék még élni mert van 1 fiam 14 éves lesz most és fel kell nevelnem. Ha meghalok állami gondozásba kerül. Úgy hallottam h vannak ilyen különleges képességű emberek. azok meg tudnának gyógyítani és nem ismersz olyat aki nem kamu nem szélhámos és meggyógyítana?
404 - milyen mesterről beszélsz? Olyan, aki harcművészeteket is tanít, vagy valamilyen másra?
Amúgy téged mire tanított?
Pusztán kíváncsiságból érdeklődöm.
404!!!
Néhány feltételezésed hát valljuk be hibás...
1) Nem 12 éves vagyok, hanem 24...
2) Nem utállak, nem is gyűlöllek, hanem szánalmasnak tartalak...
3) Nem otthon vagyok, hanem a koliban...
4) Te írtál biógáz meghajtású anyagról, még azt is leírtad, hogy belefinganak egy tartályba... És így tovább, és így...
Én mint józan és megfontolt gondolkodású mérnök biztos nem találok ki, mert tudom, hogy lehetetlen...
5) A kor alapjában véve semmilyen tiszteletet nem érdemel meg... A tett annál inkább... De önmagában a korban semmi tiszteletreméltó nincsen...
Olyan helyeken jártam ahol ember még nem járt??? Miért, akkor Te mi vagy??? Sukermen???
És mit keresne itt egy üzletember??? Úgy tudtam az nem egy klasszikus 8-16 ig munka...
Legalább egy válaszon belül ne cáfold meg magad... Eléggé hiteltelenné válsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!