Szerintetek csak akkor hinné el mindenki, hogy ha minden egyes országban lévő elnök kijelentené egy élő adásban, hogy léteznek földönkívűliek és meg is látogattak minket már (mint pl a Roswell-i eset)?
Akkor elhinnék az emberek?
Itt most vonatkoztassunk el attól, hogy talán nem igaz az, hogy embereket raboltak el. Nem erre vagyok kíváncsi.
Én is meg egy másik ismerősöm láttunk már ufo-t(csészealj alakú volt) Bár ezt most hiába írom, igaz, interneten bármit írhat az ember de úgy érzem muszáj ezt leírnom..
De akkor mi az oka annak, hogy még nem vették fel velünk a kapcsolatot, hiszen annyi beszámoló volt már eddig(hogy abból legalább a felének vagy a negyedének igaznak kell hogy legyen) vagy a régi képeken, festményeken is lehet látni ufokra utaló ábrákat.
Na meg mostanában sok titkosított dokumentum kerül a napvilágra , mert ugye lejárt a 45 éves titoktartás...
Vagy csak felakarnak minket készíteni?
Ha arra sosem kerül sor, hogy kijelentsék minden Ember előtt, hogy léteznek intelligens földönkívűliek, akkor mi az oka annak? Erre is titoktartási szerződésük van?
szerintem akkor se hiné el az ember ha maga előtt ál csak akkor ha megtapasztalja magán hogy igazi.
az a baj hogy sok kamu videó és igy mindenre már azt mondja mindneki hogy kamu mert ez van beálitva meg a Globalizáció káros hatása is benne van ...
Most, kb. 2 órával ezelőtt néztem egy filmet: Mexikó felett 1974-ben egy repülőgép összeütközött "valamivel", mindkettő lezuhant. A mexikói katonaság ott termett, gépkocsira rakták az összes maradványt. De megjelentek az amcsik is helikopterekkel, a személyzet védőruhában, lélegeztető maszkokban, és mire odaértek, az összes mexikói katona halott volt. Az amcsik mindent elvittek.
A helyi újságokban megjelentek a hírek, a helyi hivatalok nem cáfolták. Két nappal később amerikai nagyfőnökök érkeztek mexikóba, attól kezdve a helyi médiában időjárási ballonról kezdtek beszélni.
1991-ben a napfogyatkozás alatt 3 repülő tárgyat videóztak le a mexikóiak, miközben a napfogyatkozást vették fel. Több felvételen is látszik. Indoklás: biztosan valami felvételi hiba. Kb. 10 felvétel volt hibás.
1995-ben szintén Mexikó egén egy éjjel kb. 30 db. fénylő idegen tárgy meglehetősen pontosan elrendeződött alakzatban repült az égen. Időről-időre változtatták az alakzat formáját. Órákig "köröztek" az égen, majd hirtelen egyszerre eltűnt mind. Indoklás: valószínű, hogy az olajfúrók fényét látták. (No de azok hogyan vándorolnak egyik alakzatból a másikba?)
Amerika nem meri bevallani, hogy nem képes az idegen technológiáktól megvédeni saját légterét, mert attól fél, hogy tömeghisztériát váltana ki. (Állítólag az amerikai alkotmányban vagy hol van, hogy az állam minden lehetséges módon megvédi az állampolgárok életét bármilyen fenyegetettséggel szemben.) Ha beismerik, hogy erre nem képesek minden körülmények között, annak igen komoly következményei lehetnek. Ezért tagadnak.
Igen, az emberiség 95%-a elhinné. Mindent elhisznek amit a hír adó mond, mert arra nevelték őket gyermek koruktól kezdve, hogy fogadjanak szót és csak az államnak higgyenek. Ezért ha az esti híradó azt mondja holnap esni fog az eső, mindenki elhiszi és készül esernyővel. Vasárnapra és hétfőre is zivatart ígértek. Esett? Egy szem eső nem esett. Igaz ennek semmi köze a kormányzatoknak, csak példaként említettem hogy a tv milyen erősen manipulálja az emberiséget. A kormányok is ezt teszik. Minden állam lop, csal, hazudik, ezt mindenki jól tudja nem kell bemutatni őket. Viszont az emberek mégis elhisznek mindent mert erre vannak nevelve. Tehát természetesen elhinnék. Kisebb fajta káosz törne ki, egyes vallások kudarcba fulladnának, emberek milliói lennének emiatt öngyilkosok mert feleslegesen hódoltak eddig a vallási fanatizmusuknak. Persze nem emiatt nem jelentik be az igazságot, mert lesz@rják hogy ki és hányan lennének öngyilkosok. Hanem azért nem hozzák nyilvánosságra és azért titkolnak el mindent, mert a tudás hatalom, óriási kincs, és illetéktelenek kezébe nem kerülhet.
Jelenleg is kommunikálunk földönkívüliekkel. Nincs ebben semmimeglepő és fantasztikus, hiszen az élet nem kisajátítható és természetes hogy élnek mások is. De az átlagos ember számára aki reggel elmegy dolgozni, este hazajön eszik utána nézi a tv-t, majd alszik és reggel monoton kezdődik minden előröl amíg meg nem öregszik, annak fantasztikus lenne az egyébként teljesen természetes földönkívüli létformáról szóló hír. De akik rendszeresen tartják velük a kapcsolatot, azoknak olyan hétköznapi dolog egy telepatikus vagy személyes kapcsolat, mint másnak lemenni a boltba egy kenyérért.
Úgy vélem, soha nem fog szándékukban állni bármilyen földönkívüliekkel kapcsolatos tevékenységet vagy történéseket nyilvánosságra hozni. Talán jobb is, hiszen ha minden nyilvánosságra kerülne, olyan emberek is képesek lennének felvenni velük a kapcsolatot, akik nem megfelelően kommunikálnának velük illetve rossz szándékra használnák a tudást, és ez az egész emberiségre veszélyt jelentene az egyébként is zsarnok világunkban.
"Másodsorban az lehet, hogy Te láttál valamit, de lehet nem jól... És annyira azt akartad látni, hogy végül azt láttad... De én is láttam már repülő csészealjat... Bár az kávéscsészealj volt, és az én kezemböl repült, amikor megbotlottam a küszöbben... "
Csak hogy én nem te vagyok
Tudom, hogy mit láttam. Nem akartam azt látni, de mégis sikerült. És ezzel az ismerősöm is így volt.
De ebbe most nem megyek bele.
Utolsó 3 válaszoló jókat írt, és én is így gondolom nagyon sok igazság van benne.
404 írhatok neked privátot?
Áhh... Te is itt vagy 404... Remek... De tudod én inkább hiszek az államnak, holott a kereskedelmi csatornák híradói nincsenek állami kézben... A példád is rossz, mivel a meteorológia nem egy egzakt tudomány, tehát benne van a levesben, hogy hiába mondtak esőt, nem fog esni...
De Te velük szemben nem vagy kompetens, megbízható forrás... Te akkor is manipulálsz, ha éppen kérdezel... Szóval neked végkép nincs hiteled... Tudod ez az oldal azért van, hogy ha valaki nem tud valamit, akkor itt megkérdezheti, és nem azért, hogy Te és a hozzád hasonló beteges képzeletű egyének (nem emberek) itt osszák az észt...
Jut eszembe hol vannak a finghajtású szuperufóanyahajók??? Működnek még???
BlackSword
Látom a te intelligenciahányadosod sem éppen egetrengető úgyhogy köszönöm, nem kérek több hozzászólást részedről.
Kár,hogy nem lehet a kérdezőnek törölni a kommenteket.Vagy valahogy tiltólistára helyezni azokat akik nem megfelelően válaszolnak. Na mindegy is.
kár, hogy a kérdező válaszait nem lehet töröltetni...
És az IQ hányadosom kb 99% hogy magasabb, mint a tiéd... Ennek ékes bizonyítéka, hogy feltétel nélkül elhiszed egy mesemondó meséjét... Tudod az inteligenciával együtt jár az értelem, és a kételkedés, ami belőled hiányzik... És még a humor is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!