Az UFO-k miért nem áruljál el nekünk, hogy már baromi régóta köztünk élnek? Mit terveznek vajon velünk?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 18. 15:32
11/18 anonim válasza:
Köztünk voltak míg nem szünt meg a Budapest TV...
12/18 anonim válasza:
Én mondom bizony köztünk élnek! pl. a magyartanárom xd
13/18 anonim válasza:
Ha léteznek, akkor csak figyelnek minket, mi is hasonló módon jártunk el a Holdon. Minden steril legyen, nem hozzájuk nyúlni nem megfertőzni, nem beavatkozni.
Azt viszont látni kell, hogy ez a nyomorult pár ezer év mit sem számított, a napkeleti bölcsek szinte ugyanezeket a csillagokat látták, mi meg döngetjük a mellünket, hogy mekkora máyerok vagyunk...
14/18 anonim válasza:
De azis lehet, hogy ha az ősember a mi mostani szerkezetünk volt hogy minket is ők telepítettek ide a földre és jönnek folyamatosan megnézni hogy hogyan élünk miket csinálunk (afféle kisérleti patkányok is lehetünk és ha már nem lesz ránk szükség majd véget vetnek az életünknek, vagy esetleg nem úgy sikerült nekik velünk ahogy az gondolták mert ugye szétcsesszük a földet ezért majd lemészárolnak minketm monjuk virussal vagy vmivel, de ez csak merő feltételezés az én oldalamról)
15/18 anonim válasza:
bocsi eloző vok, a mi mostani szerkezetünk ELLENTÉTE volot ....csak elirtam
16/18 N.Balu válasza:
Ha léteznek az ufonauták, akkor semmit nem akarnak tőlünk, ami ránk tartozna.
Ők a rezervátum látogatói, és mi vagyunk a látványosság.
17/18 philly válasza:
hát ha nem a Földön élnek, akkor tuti h a hold másik oldalán bújtak el, amit soha nem látunk.
18/18 anonim válasza:
Bisztos megvárják amíg az inteligenciánk elér az övékig és majd akkor értelmesnek találnak minket arra, hogy kommunikáljanak velünk. Addig meg csak megfigyelnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!