Az UFO-k miért nem áruljál el nekünk, hogy már baromi régóta köztünk élnek? Mit terveznek vajon velünk?
nem köztünk élnek.Hanem másik bolygón vagy univerzumba.
De nem terveznek semmit.
Rossz a kérdés, bár én nem tanulok angolt, tudtommal az UFO rövidítés azonosítatlan repülő tárgyat jelent, amire te kíváncsi vagy, azok az ufonauták, vagy földönkívüliek, nekik az UFO, ami repül, mint nekünk a repülő...bár lehet, hogy ők is tudnak repülni, de erről "még nincsenek adatok" :)
A lényeg az, hogy a válaszolók is félreértik, és így arra kaptál választ, amire gondoltál. :)
Én is az evulócióelmélet híve vagyok, előbb-utóbb, azokon a bolygókon, ahol volt/van lehetőség az élet kialakulására, ott előbb-utóbb ki is alakul, ugyanúgy, mint itt. Miért is csak ez az egy ilyen bolygó lenne, mikor másfélékből annyi van (Napok, Holdak, stb)?
Annyi, hogy ők, akik már az űrben járnak, előrébb járnak a fejlődésben. És biztosan vannak olyanok is, akik még fejletlenebbek nálunk. Pár száz év múlva nekik talán mi leszünk a "földönkívüliek :)
A történelemben választ kaphatsz a kérdésedre. Mit csinálnak a fejlett népek, ha fejletleneket találnak? Igába hajtják őket, kizsákmányolják őket, de persze van egy pár pozitív példa is. Nem hiszem, hogy ilyen szempontból nagyon különböznének tőlünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!