Az nem lehet hogy a piramisokat a földönkívűliek építették?
Én is az emberi munka verziót vélem helyesnek, de örülnék, ha kifejtenéd. Vagy link is elég ha tudsz hozzá.
Én olyan elméletet olvastam rá, hogy körbe haladva építették, szerintem az is működőképes.
Szerintem más szempontból kell ezt a kérdést megközelíteni. Nem ki, hanem miért, és máris egy csomó más kérdés merül fel. Ha léteznek ufók, miért építették, miért hagyták itt több 1000 évig, ha akkor segítettek a fáraóknak 'építkezni', később miért nem segítettek épületeket létrehozni, kinek akarták építeni stb... Szerintem nagyobb valószínűsége van annak hogy emberek építették, a görögök is i.e már szökőkutakat, boltíveket, csatornákat építettek.
Megjegyezném, hogy a piramisokat nem a rabszolgák, hanem a közrendű szabadok építették. A rabszolgatartás csak kezdetleges volt, Egyiptom nem hódított, csak i.e 3000-ben egy fáraó egyesítette Alsó-Egyiptomot Felső-Egyiptommal. A másik az hogy nem mindjárt piramissal kezdték, először csak katakombák, majd Dzsószer építtetett szakkarát, és csak azután jöttek a piramisok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!