Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Vért szívtak az idegenek?!...

Vért szívtak az idegenek?! Újabb olyan X-aktát tett föl az FBI a honlapjára, amelyre szakemberek negyven éve hiába keresik a magyarázatot.

Figyelt kérdés

Több mint három éven keresztül legalább 8000 marhát raboltak el ismeretlenek, távolították el szerveiket – az állatoknak legtöbbször a nemi szervük hiányzott –, egyvalami azonban ijesztően azonos volt minden esetben: a vérszívás. A sokáig titkos jelentésekben ufonautaként jelölt idegenek ugyanis állítólag rendre kiszívták a marhák vérét.

Az állatnak precízic pontossággal távolították el a nemzőszerveit; ilyen éles szike nem létezik, és különösen gyilkos erejű sugárral végeztek vele. Vélhetően ez lehet a magyarázat arra, miért vált a húsa rózsaszínűvé és maradék vére rózsaszínűvé. Az állatok nemes szervét, szívét, máját meghagyták, viszont, valószínűleg az erős sugáradagtól, olyan képlékeny állapotban voltak, hogy vajszerűen omlottak szét.

2011. ápr. 15. 16:21
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
Búvárlap. :DDD
2011. ápr. 16. 19:41
 32/38 anonim ***** válasza:

bocsi elírtam xD

bulvárlap :DD

2011. ápr. 16. 19:48
 33/38 A kérdező kommentje:
ilyen retardált majomtól, mint amilyen te vagy, nem nagyon szoktam félni!
2011. ápr. 17. 13:24
 34/38 anonim ***** válasza:
kamu az egész...
2011. ápr. 17. 13:37
 35/38 anonim ***** válasza:
nem azt mondtam hogy tőlem kell félni...szóval ne rám összpontosíts inkább az autóktól kéne félni,még valamelyik elüt...
2011. ápr. 17. 18:37
 36/38 anonim ***** válasza:

[link]

Érdekes, hogy pont a dulcehoz volt közel :DD

az az a dulce bázishoz, ahol kísérleteket végeznek embereken, idegeneken, űrhajókon, és lényeket hoznak létre, a legnagyobb titokban :DD egy kicsit már nevetséges ez az egész,,, olyan világban élünk ahol kivagyunk szolgáltatva... Faxa!! :D

2011. ápr. 17. 21:03
 37/38 anonim ***** válasza:
ufo vs tehén XD fura hogy a tejet nem szeretik :P
2011. ápr. 20. 12:49
 38/38 anonim ***** válasza:
vki itt írta másik kérdésnél h a zetaputamadremadafakaputtana raptoriodilákikokvagymiatökömök nemiszerv nélkül vannak, szóval szerintem maguknak ültették be a tehén nemiszervét. Ezek az idegenek ráadásul videókban is szerepelnek , ird be a gugliba h black man with 10 inch penis , rengeteg idegent kiad.
2011. ápr. 20. 15:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!