Ezt láttam 1 tócsában Tómalmon? (vidi)
Egyik nap sétálok az úton,találok 1 tócsát nézem,valami mozog,odamegyek és nem tudtam mi ez,bottal megpiszkáltam,akkor valami világoszöld trutyi kijött belőle,másnap odamegyek megnézni,majdnem 2x akkora volt,akkor megpiszkáltam,nem jött ki belőle semmi,néztem 1 darabig aztán meguntam,mentem tovább,de amikor visszamentem akkor már nem volt ott,kicsit arrébb a földön mászott,nagyon büdös szaga volt,megfordítottam és egy csomó foga volt,belenyomtam a szájába 1 botot és leharapta a végét,na akkor gondoltam hogy kézzel mégse nyúlok hozzá.Másnap kerestem, visszament a tócsába, egyszer csak megmozdul és látom hogy sok kicsi fehér gömb szerű valami van ott,később kiderült hogy a kicsinyei mert elkezdtek ők is úgy mozogni.Gondoltam kipiszkálok a sok közül egy kicsit és hazahozom.Na ez nem vált be mert másnapra csapvízbe valahogy kiszáradt,és kemény volt.
Először amikor megláttam levideóztam:
http://www.youtube.com/watch?v=iDJllJW_vHU
(Ha valaki kérdezné miért Egyiptom a cím,azokkal a képekkel/videókkal volt együtt,akkor még nem töltöttem fel a gépre)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!