Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Ezek milyen fajta felhők?

Ezek milyen fajta felhők?

Figyelt kérdés

Azért írtam ide, mert tudom, hogy sokan ezt is ufónak néznék, habár ez csak egy különös felhő, de még sosem láttam hasonlót.

[link]

[link]

2011. ápr. 8. 10:21
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Persze én is UFOP-nak nézném. Kivált az első képet, ahol két kalap alakú felhőforma van.

És sehol egy kiugró, kimagasló hegycsúcs. Mert szoktak ilyen, vagy ehhez hasonló felhők keletkezni vulkáni kúpok fölött, meg el is sodródhatnak onnan pár km-t, de aztán szétfoszlanak. Ezeken a képeken viszont ilyesfajta hegyeket nem látok. Viszont olyasmit meg olvastam, hogy az UFO-k képesek felhőnek láttani magukat. Szóval ha én látnám élőben, könnyen elhinném, hogy idegenek.

2011. ápr. 8. 21:00
 12/15 anonim ***** válasza:

Volt pár UFO-s videóban ahol észleltek,vagyis láttak ilyen felhőket: LosAngeles,Mexikó,Hollywood stb.Sok kép van rólok:) Ki tudja,lehet ufo-k,nem mondanám biztosra,hogy nem azok:) Mesélek valakit,aki hülyének néz nem érdekel:)

Unoka nővérem mesélte,27 éves:)Hogy mikor ment este,dolgozni,akkor a buszmegállóba volt,és egyszer csak nagyon nagy hang tört fel,felvílágosodott és a felhő kitágult és valami előjött,mellette volt 1 srác,és mikor ránézett a srácra,és mire vissza nézett nem volt ott..És mikor elmesélte mindenkinek vagyis a családomnak mindenki hülyének nézte,de akkor 21 éves volt,és szerintem egy 21 éves nő/lány nem találna ki ilyeneket..És szerintem hasonló felhő lehetett az is..:)

2011. ápr. 8. 22:15
 13/15 anonim ***** válasza:
Utolsó hozzászólónak: és a leányzó nem kattant be ezek után?? Én elhinném neki, elvégre, teljesen mindegy, hogy hallucinált, vagy tényleg ez történt, de ő átélte. Én nem mernék többet utcára menni.
2011. ápr. 10. 20:51
 14/15 anonim válasza:

Mért ne találhatna már ki ilyeneket? én 16 éves vok ééés:

Egyszer amikor aludtam akkor ara ébredtem hogy egy ufó áll az ágyam előtt... Azért hogy visszaaludjak mesélt nekem egy esti mesét...

2011. ápr. 11. 17:42
 15/15 anonim ***** válasza:
már itt vannak....
2011. ápr. 11. 17:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!