Ezek milyen fajta felhők?
Figyelt kérdés
Azért írtam ide, mert tudom, hogy sokan ezt is ufónak néznék, habár ez csak egy különös felhő, de még sosem láttam hasonlót.
2011. ápr. 8. 10:21
1/15 anonim válasza:
Sose láttam még ilyet,de nagyon tetszenek.Köszi a képeket,nagyon jók!
2/15 anonim válasza:
Ezt ma reggel fotóztad? Én is láttam ma ilyeneket, talán pont ezeket:)Azt hiszem, lencsefelhőknek hívják őket.
3/15 anonim válasza:
Szerintem valami ilyesmi
4/15 A kérdező kommentje:
Igen, ma reggel fotóztam őket Budapest irányában Baracskáról.
2011. ápr. 8. 11:01
7/15 anonim válasza:
Igen,ezek a lencsefelhők,az alacsonyabb légrétegekben így is rendeződhetnek.
8/15 anonim válasza:
Találtam egy cikket róluk:
9/15 anonim válasza:
Ezek UFÓ-k csak ködöt képeztek maguk körül, hogy felhőknek nézzék őket, és nem bevált?!
10/15 anonim válasza:
Vannak tényleg lencse alakú felhők (Altomcumulus Lenticularis vagy Stratocumulus Lenticularis a becses nevük), viszont ezek nem azok :) Egyrészt azok magasabban vannak, másrészt Budapest mellett nemigen jöhetnek létre.
Ezek kissé szokatlan alakú, de teljesen mezei cumulus humilisek (bárányfelhők) :)
egy geológus
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!