Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Ha tényleg idegenek látogatják...

Ha tényleg idegenek látogatják a földet, miért nem mutatják meg magukat? Mit akarnak? Mi ez a titkolózás?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 7. 14:31
1 2
 11/20 hollófernyiges ***** válasza:
Ha teszemazt felfedeznénk egy civilizációt a Marson, csak még valahol a bronzkorban az istenkirályoknál tartanának, mi lenne a helyes viselkedés velük szemben? Odamenni, kapcsolatba lépni a királlyal, átadni neki a technológiát amit a hatalma alátámasztására használna fel? Vagy egyenesen a néphez fordulni, átadni nekik a tudásunkat és a lerombolni a teljes világképüket és erkölcsüket? ( itt a Földön sok példa van rá, hogy mi történik fejlett és hagyományos kultúra találkozásakor, a második soha nem jött ki jól belőle). Vagy megfigyelni messziről és disszertációkat írni róluk és nem beavatkozni?
2011. ápr. 7. 15:22
 12/20 anonim ***** válasza:

ha most nagyot fogok fantáziálni és tanulságos.

ha meg lenne a technologia amivel tudánk az idegenekhez menni tudást lopni és ha már meg van mi történe?

ugyan az mint Amerikával ...

gondolom ismerik emberekket hogy milyen a szin vonal .

szerintem akkor érdemel tudást az ember ha megfeleő szinvonalon van. bunkó,vagy aki vissza él hatalmával,tudásával nem kéne kezébe hatalmat adni.

Hun szinvonal=bunkó a legtöbb

2011. ápr. 7. 15:38
 13/20 anonim ***** válasza:
Esetleg ha látsz egyet kérdezd meg töllük.Meny oda.De ne légy fegyvertelen vigyél magaddal egy banánt és fog rájuk vagy esetleg egy vizipisztolyt az már kicsit többet tud, köszönj nekik hogy csákkány!Ti honnan jöttetek?Aztán ha nem a te nyelveden beszél ne lepődj meg dugd fel az orrába a vizipisztolyt aztán húzd meg a ravaszt.
2011. ápr. 7. 15:43
 14/20 anonim ***** válasza:

Na hát ez a baj, senkinek nincs a homlokára írva, hogy nem fog-e visszaélni vele, ha hatalmat kap.

Mit látnak most az idegenek? Akinek egy kevéske hatalom van a kezében, mindjárt arra használja fel hogy ártson a többi embernek. Nemcsak a kormányokról van itt szó, hanem az egyszerű sudribunkó emberről, aki vesz a boltban egy Backstab 128.5 pisztolyt, és úgy érzi, ő már valami übermensch, és akiket ő nem kedvel, joga van megölni.

Őszintén - ha még egymást se tudjuk elviselni, hogy képzelhetjük hogy egy megjelenő idegen civilizációval képesek leszünk békében élni?

2011. ápr. 7. 15:45
 15/20 anonim ***** válasza:
15:45 Jó válasz
2011. ápr. 7. 15:48
 16/20 anonim ***** válasza:

15:38 hozzászoló.

szerintem lehet látni a viselkedésén és a kinézetén igaz előitélet ,de ezzel csak úgy kéne tenni hogy lehet hogy ha feketés akkor feltételezet hogy az de utána kell járni.erre a buta nép nem jön rá -.-

meg szerintem a kicsi tudásokkal kellene kezdeni majd jöhet az egyre komolyabb és amikor látszik hogy milyen akkor megálitani a fejlődésben :) valami valamiért.

2011. ápr. 7. 16:01
 17/20 anonim ***** válasza:
2011. ápr. 7. 16:25
 18/20 anonim ***** válasza:
Nem titkolóznak! Nap mint nap látnak ufót az emberek. Csak nem veszik fel nyilvánosan a kapcsolatot mert náluk nincs ilyen h nyilvános kapcsolatfelvétel. Ez emberi fogalom. Van h láthatatlan az űrhajójuk. De valamikor lehet őket látni. Tudni kell rólam h én nem hittem az ufókba. De pár éve láttam egyet és azóta tudok a létezésükről. Nem helikopter, vagy repcsi volt. Tisztán láttam hogy ufo volt. körbe-körbe a közepén voltak fényei és villogott. Egy helybe volt kb. 10 percig aztán hirtelen cikázni kezdett és mint akit kilőttek egy agyúból olyan gyorsan elrepült. Nagyon féltem mer én azt hittem nincsenek földönkívüliek és úgy ért mint egy hideg zuhany. Ledöbbentem h ezek mégis léteznek.
2011. ápr. 8. 09:20
 19/20 anonim ***** válasza:

Könyv Moly most komoly vag gunynak(viccnek) irtad?

am én is láttam azt hiszem 1 csészealjat de azt lehet hogy álmodtam vagy nem tudom.

2011. ápr. 8. 16:00
 20/20 anonim ***** válasza:

Ma ebédelés közben 8 csészealjat láttam !!!

Szabályos kőralakúak voltak. Szélükön kék csík húzódott, mint valamiféle erőtér. Felül 4 mélyebb, alattuk pedig 4 laposabb pozicionált.

A felső 4-nek a tetejéből fehéresen homályos anyag csapódott ki. Miután ez a bizonyos szuszpenzió elillant a csészealjak a rá következő másodperc tört része alatt ketté váltak ! Majd hirtelen felülről egy újabb anyagok jelentek meg. Zöld és sárga bogyószerű képződmények illetve zöld hengerszerű képződmények amelyekben szintén zöld bogyók voltak. Legvégül erre jött még rövid több száz henger formájú ám a végei elcsökevényesedett fehér szemcsék, melyek valami barna -üzemanyagban - úsztak.

Nagyon megijedtem, a csészealjak már a spájzban vannak !

2011. ápr. 10. 23:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!