Ki szerint nincs élet odakinn érvet is ha lehet? [szerteném megdönteni]
A "benne van a pakliban" nem bizonyít semmit.
Ha te emiatt, hogy benne van valami a pakliban akkor szentül hiszel benne akkor azt kell gyanítanom, hogy nem gondoltad végig mit írsz le, vagy az ítélőképességeddel van óriási probléma.
Én nem akarom, pusztán megtévesztő tud lenni.
Elmondom mi hiányzik a kozmosz nagyon nagy miért ne lehetne egy másik hely ahol kialakul az élet.
Ki kell számolni pontosan, hogy mennyi a valószínűsége annak, hogy kialakul az "élet".
Attól még, hogy egy másik naprendszerben van egy hasonló tulajdonságokkal rendelkező bolygó (azonos hőmérséklet, nyomás, vízburok, légburok stb.) az még nem jelent semmit.
Mondjuk ha 1 a 2-höz az arány, hogy kialakul itt az élet az ügye egész jó, egész baráti. Így valószínű milliárd és milliárd helyen van élet.
Mi van akkor ha ez az arány jóval nagyobb? Mondjuk 1 a hat(tizenhattrilliárdikon)? Mindjárt más az esélye, de lehetne bármilyen nagy számot mondani, akár olyan nagyot is, hogy gyakorlatilag kizárható annak az esélye, hogy létezik "máshol is élet". És ezt az arányt senki sem ismeri---> és amíg nem határozzuk meg, addig majdnemhogy reálisan fölösleges erről a témáról még beszélni is. Képzelődni persze lehet. Én is láttam az égen csészealjat az égen, régebben és nagyon sokáig el is hittem, hogy az volt :).
Az Osilises ősi régi bölcsességes barátunknak hoztam egy példát.
"számok magukért beszélnek"
A színpad a Tied! bizonyítsd be a számok segítsével egyértelműen! Ha sikerül egy kémiai Nobel-díjat azért megtippelnék neked;D
Csak lássuk ezeket a számokat. Mint ahogy említettem ezek a számok egyelőre ismeretlenek nagy általánosságban, de hátha Te többet tudsz mint mi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!