Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Ki szerint nincs élet odakinn...

Ki szerint nincs élet odakinn érvet is ha lehet? [szerteném megdönteni]

Figyelt kérdés
2011. márc. 29. 18:44
1 2 3 4 5 6 7
 21/64 anonim ***** válasza:
A legnagyobb és legegyszerűbb bizonyíték az idegenek létezésére mi magunk. Mert a földi élet is a világűrből származik. A meteorok úgy viszik az életet a világűrben egyik bolygóról a másikra, mint a kókuszdió egyik tengerpartról a másikra. Ennyire egyszerű az egész, nem kell tudomány ahhoz hogy megtudjuk, mi magunk is földönkívüliek vagyunk.
2011. márc. 30. 00:09
 22/64 anonim ***** válasza:
többezer évvel ezelöt?? a piramisokra gondolsz?-nem teljesen a piramisokra.Habár lehetne az is egy kiindulópont,de sokan kételkednek benne!Én most a Sumér civilizációra gondolok.Ők irtak először égi tanitókról,ők tudták,hogy a Föld a 7-ik bolygó (befelé a galaxysba),tudták a szinét a Jupiternek és a Szaturnusznak,tudták hogy a Föld gömbölyü.És ha pld bárki is csak egy kicsit foglalkozna a Sumér történelemmel,elég "furcsa" dolgokat fedezne föl!Elfogadni ezt világszerte nem fogják,még akkor sem,ha 100 %-ig kiderülne hogy igaz,mert akkor mindent ujra kellene irni!Ne feledjük,hogy a Biblia is rengeteget átvesz a Suméroktól!Továbbá,ha már itt tartok,nem gyanus,hogy az utóbbi 1-2 évben a Vatikán is elkezdett foglalkozni a Földön kivüli élettel?Hogy a Vatikán nem akarja az emberekkel megosztani azt a rengeteg tudást,amit elzárva tart a könyvtárában?Mi lehet az,ami nagyon ártana az egyháznak?
2011. márc. 30. 09:18
 23/64 A kérdező kommentje:
érdekes gondolatok
2011. márc. 30. 12:47
 24/64 anonim ***** válasza:
100%
Olvasd el Däniken könyveit, ő is azt mondja, hogy jártak már idegenek a Földön.
2011. márc. 30. 13:56
 25/64 anonim ***** válasza:
érdekes gondolatok--nem gondolatok,hanem tények!Bizonyitékokkal,amik ott fekszenek mindenki orra előtt!Csak hogy az emberek ugy élnek,hogy csak azt hiszik,amit látnak!Akkor kérdem én:levegő sincs?
2011. márc. 30. 14:27
 26/64 anonim válasza:

Szeretnéd megcáfolni?

Rendben. Szerintem márpedig az Univerzumban csakis a Földön létezik az a fogalom amit "életjelenségként" definiálunk.

Kíváncsian várom, hogy cáfolod meg!

2011. márc. 31. 18:09
 27/64 anonim válasza:

"Ha azt vesszük hogy az esély mondjuk 1 : 100.000.000.000 akkor is, csak a tejútban van 200.000.000.000 milliárd csillag ami jelent mondjuk 300.000.000.000 bolygót és ez csak egy galaxis a számtalanból"

Nem tudom honnan vetted ezt az arányt. De, hogy ez így nem bizonyít semmit az 100%.

2011. márc. 31. 18:11
 28/64 anonim ***** válasza:
Rendben. Szerintem márpedig az Univerzumban csakis a Földön létezik az a fogalom amit "életjelenségként" definiálunk. -Ezt csak a NASA állitja!És akkor minden ősrégi civilizáció csak azért irt égi tanitókról,akik az "Orion csillagképből" jöttek,hogy átverje a nagyon okos 21. századbeli embereket!
2011. márc. 31. 18:15
 29/64 anonim válasza:

Olyan tudás áll a birtokomban olyan ősrégi, hogy meg kell, hogy osszam veled! Felvilágosítalak! A Yeti ott lapul az ágyad alatt és csak arra vár, hogy elaludj és elpusztítsa a lelked. Létezését persze a NASA tagadja. De olvastam a neten egy CIA-s szuper titkos aktát amibe minden szóról szóra le van írva, hogy a NASA csak egy bábszervezet, csak arra van, hogy manipulálja a birkákat, Téged!---->

bizonyít ez valamit??

2011. márc. 31. 18:28
 30/64 anonim válasza:

Szóval mi a tanulság gyerekek?

"Rendben. Szerintem márpedig az Univerzumban csakis a Földön létezik az a fogalom amit "életjelenségként" definiálunk. -Ezt csak a NASA állitja!És akkor minden ősrégi civilizáció csak azért irt égi tanitókról,akik az "Orion csillagképből" jöttek,hogy átverje a nagyon okos 21. századbeli embereket!"

az ilyen jenlegű érvelés nem bizonyít sz@rt se! Teccik-e érteni?

2011. márc. 31. 18:29
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!