Létezik a holdon 404 élet?
Figyelt kérdés
Tényleg van a holdon élet? Mert olyan sok ezotériás ezt mondja.2011. márc. 19. 12:41
21/23 anonim válasza:
Miért lettem ennyire lepontozva?:) A 2. voltam még ha nem is tűnt annak komolyan írtam amit...^^"
Jó lenne ha nem 404-et istenítenétek ennyire hanem megpróbálnátok ti is gondolkozni. A valódi tudás ott van mindenkiben, ne mindig külsőstől várjátok azt...
22/23 anonim válasza:
19:13 Na figyelj elmagyarázom miért lettél lepontozva. Azért mert ez az UFO észlelések téma kör. Na most mivel te mindig mindent megcáfolsz, elutasítasz akkor logikus hogy leszavaznak. Ha például én a vallás kategóriába állandóan kritizálnám a vallásosokat tutira le lennék pontozva hidd el! De ha a szkeptikusok táborába írsz ott nem fognak lepontozni. Tehát a lepontozásod is azt bizonyítja hogy eltévedtél. Nem vagy ide való. Nem egyezik meg a felfogásunk. Menj innen. Hess. :DDDDDDD
23/23 404 válasza:
Engem nem kell pontozni mert nem érdekel hányadik vagyok itt. A pontozás nem rég óta van itt és azért találták ki hogy gyakrabban írj ide, mert ha nem írsz akkor lemaradsz. Kell valami ami arra buzdít hogy írj. Ezért én ilyen hülyeségekkel nem foglalkozom. De ha már mindenképp pontoztok engem akkor legalább lefelé pontozzatok mert nem a birkák, hanem a farkasok közt szeretnék az első lenni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!