Szerintetek van élet a Holdon?
dokumenrumfilm...
a hónap vicce volt :)
Persze. Amikor Armstrong a Holdra lépett, beszélt is az egyik földönkívülivel, és úgy búcsúzott el tőle, hogy 'Good luck, Mr. Gorsky!' - amit persze itt a Földön nekünk már egészen másképp magyaráztak. De én tudom, amit tudok!
:-D Pedro
Nem hihető ez a dolog.
Bár még nem jártam ott hogy megmondjam láttam e valami élőnek nevezhetőt.
Elég abszurdum lenne mert víz nincs egy gramm sem.
Légkörrel nm rendelkezik nincs elektromágneses tevékenysége hogy a káros napsugarakat és sugárzást kivédje.
Árnyék és fény között +100 -100 c fok van.
Termo és vulkáni aktivitása nincs a holdnak. Egy tömör kőgolyó amit meteorok bombáztak évmilliókig.
Mi élhet meg szerinted ilyen körülmények között?
teaman
"Mi élhet meg szerinted ilyen körülmények között?"
Hát az emberi hülyeség. Az BÁRMILYEN viszontagságos körülmények között vígan tenyészik...
Pedro
Ucsiha Madara
Nem, nem néztem hülyének, csak poénkodok. Ha sértettem vele, akkor elnézést kérek.
És bár nem sétáltam végig a Holdon, de amennyit eddig tudok róla (márpedig eléggé érdeklődő ember vagyok), azok alapján nagyon határozott meggyőződésem, hogy a Holdon az általunk ismert létformákhoz hasonló élet nincsen.
Természetesen ez nem jelenti azt, hogy a felszín alatt, kötött formában létező vízhez társulva valamiféle vírusszerű, anyagcserével rendelkező, önfenntartó "élet" nem létezhet - bár ennek is elég kicsi az esélye.
Pedro
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!