Szerintetek van élet a Holdon?
Figyelt kérdés
ma néztem egy dokumentumfilmet ami arról szól hogy a holdon van élet és a vezető államok mint Amerika orosz ország titkolja ezeket az állításokat kíváncsi lennék véleményetekre2011. szept. 18. 19:25
21/32 anonim válasza:
Chuck Norrisnak volt ott egy nyaralója és amikor egy nyálkás, csápos dög letaposta az előkertjét, bosszúból egy pörgőrúgással elintézte a teljes népességet.
22/32 anonim válasza:
van élet,de csak délután 5 körülk kezdődik.
komolyan szólva,ha a film alapján feltételezzük hogy egy másik faj figyel minket jobb helyet nem is kereshetne.természetes élet nyilván nincs,de nekünk is van űrállomásunk, ahol élnek és dolgoznak asztronauták.a távcsöveseknek meg üzenem hogy szerintem akinek van egy kis esze az a hold nem ezen oldalára telepítené a megfigyelőállomását.
23/32 anonim válasza:
És,ha nem olyan a logikájuk?Meg töksötét be vannak.
25/32 anonim válasza:
Lehet már nem aktuális a kérdés, és amúgy sem tudom rá a választ, viszont az nem állja meg a helyét hogy nincs víz a holdon, ma már bizonyított hogy az amiről a NASA annyira bizonygatta hogy szárazjég, a Hold felszínén, arról már kiderült hogy vízjég, innentől kezdve a logikám azt diktálja hogy a hőmérséklet aligha váltakozhat -100 és 100 celsius között, mert folyékony vizet nem nagyon mutattak még nekem a holdon. Egyébként tényleg nem tudom hogy van e élet, de hogy mindig újabb és újabb dolog kerül napvilágra a holddal és más bolygókkal kapcsolatban ez tény. Üdv.
26/32 73ati válasza:
Csak annyit mondok tipikus emberi tulajdonságunk, hogy amit nem látunk vagy nem tudunk az nincs is vagy nem is létezik, egyébként a hold-dal kapcsolatban pedig nagy a ködösítés, nem mondom hogy akármi van is ott de ezek elgondolkodtató dolgok.
27/32 anonim válasza:
de ezek elgondolkodtató dolgok. Pl:??mik?
28/32 73ati válasza:
Pl: Hogy azóta miért nem indítottak újabb holdraszállást?
29/32 anonim válasza:
Mert volt egyáltalán?Na ott volt a ködösítés,hogy valóban leszálltak a felszínére De,hogy indultak vissza? Mikor az elindulás is többszöri elhalasztás után történt,ennyi kiszolgáló személyzettel. Ott meg ugye csak maguk lettek volna.Ezt csak a hidegháború miatt állították(űrverseny).Meg minek mennének oda,sokbakerűl és már szinte mindent tudunk rólla.
30/32 anonim válasza:
Mit tudunk róla? A tény hogy vízjég található a holdon pár éves felfedezés, arról meg lövése sincs a drága embereknek hogy miért "kong" és visszhangzik a hold, (mert üreges?), tehát badarság azt mondani hogy mindent tudsz róla, főleg ha abban hiszel hogy nem is jártunk ott. Ráadásul még a Földről is olyan hiányosak az ismereteink hogy egyszerűen hiteltelen azt állítani hogy mindent tudunk a Holdról... Űrverseny??? Ugyan már...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!