Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Létezik a holdon 404 élet?

Létezik a holdon 404 élet?

Figyelt kérdés
Tényleg van a holdon élet? Mert olyan sok ezotériás ezt mondja.
2011. márc. 19. 12:41
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
0%

Nem, csak 403.

Michael Jacksonról meg szálljatok le! Köszönöm.

2011. márc. 19. 16:54
 12/23 anonim válasza:
18%

Már hogy ne lenne! Gondolkozzatok már: Michael Jacson már régóta ott él(amióta elhitette velünk hogy megdöglött).Ráadásul még a teletabies is ott nyaral, amikor éppen nincsenek a tévében.Én is voltam már velük,sőt még 2pacel is voltam.Ő is ott volt,de sajnos nem tudtam rappelni vele együtt mert az UFO-k erraboltak és elvittek a Fuck 03- nevezetű bolygóra ahol agymosást csináltak rajtam aztán visszahoztak a földre.Ezután már csak felkellet jönnöm erre az oldalra és rábukkantam erre a nagyon aberrált kérdésre :).

Üdv: You are gay-of the day, Fuck Yourself 05 bolygóról,ahol éppen nyaralok :)

2011. márc. 19. 18:30
 13/23 anonim ***** válasza:
51%
Akkor most nagyon komolyan, árulja el valaki hol van Michael Jackson!!!
2011. márc. 19. 18:33
 14/23 anonim ***** válasza:
7%

Létezik!

"Senki nem vitatja hogy szuper okos vagyok

mert nem mondom el senkinek"

2011. márc. 19. 18:35
 15/23 404 ***** válasza:
62%

Az nem igaz hogy a hold másik oldalán építmények és leszálló pályák vannak. Ezeket valaki kitalálta. Viszont az oroszok erőműveket terveztek a holdra. 12 neves tervezőt kértek fel a tervezésre, akik bele is kezdtek, de a tervezés alatt kiderült hogy anyagilag egyenlőre kivitelezhetetlennek ezek az erőművek, költségesebbek mint hitték, ezért leállt a tervezés.

Élet van rajta, folyékony etán formában. Hidrogén gázt lélegeznek és acetilénnel táplálkoznak melynek melléktermékeként metán jön létre. Nem magas intelligenciával rendelkező lények, csupán egyszerű alsóbbrendű lények, mikroorganizmusok, melyek az emberiségre és a Földre nézve semmilyen veszélyt nem jelentenek. Egyenlőre titokban tartják a létezésüket.

Egyébként a hold ma nagyon közel lesz a földhöz. Ez a jelenség a ma éjszaka folyamán kiválthat a földön magasabb dagályt vagy alacsonyabb apályt, földrengést, szökőárakat. 2004 december 26.-i délkelet-ázsiai szökőárat is valószínű hogy ez a mostani jelenség okozhatta. De azét ne fessük az ördögöt a falra, reméljük nem fog történni semmi!

2011. márc. 19. 21:29
 16/23 potion ***** válasza:
30%

képzeld 404

dk ázsiai cunami az megelőzte a szuperholdat 10 nappal ^^

semmi köze hozzá, most se lesz semmi

2011. márc. 19. 21:55
 17/23 404 ***** válasza:
59%
Ok potion legyen neked igazad.
2011. márc. 19. 22:00
 18/23 anonim ***** válasza:
9%
Egy sem, nemhogy négyszáznégy!
2011. márc. 19. 22:15
 19/23 potion ***** válasza:
hát 404 reméljük hogy nekem
2011. márc. 20. 13:58
 20/23 anonim ***** válasza:
Azért az tényleg érdekes, hogy az a szökőár amiről beszéltek, az is a szuper hold előtt 10 nappal következett be. Meg az is érdekes hogy ez a nagy katasztrófa is ami most volt ez is pár nappal a mostani szuper hold előtt. Mindig mikor van ilyen szuper hold minid történik valami. Még ha nem is aznap de a közvetlen mellette lévő napokba igen. Akkora földrengés volt pár napja hogy az olasz tudósok szerint FÖLD MOZGÁSTENGELYÉT 25cm-REL MOZDÍTOTTA EL a földrengés. Richard Gross, a NASA (Jet Propulsion Labs) geofikizkusa szerint pedig a föld tömegközépponti tengelye („figure axis”, ami nem egyezik meg az észak–déli forgástengellyel) változott meg 17 centiméterrel, aminek eredményeképp minden nap átlagosan 1.8 mikroszekundummal rövidebbé vált. 20 évente egyszer van szuper hold úgy tudom, de a közvetlen mellette lévő napokban eddig mindig történt valami. Most is volt.
2011. márc. 20. 15:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!