Hol találhatom meg azt a videót? Belinkelnétek?
Még 2003-2005 között valamikor volt a Fókuszban egy idegen lényekkel kapcsolatos rész, melyben több magyar is elmondja idegen lényekkel való találkozásait.
Emlékszem, a riportban az egyik ember, aki egy falu szélén lakik, mondja, hogy estefelé a kertből szokott hallani ilyen jellegzetes csipogó-nyikorgó hangot, majd érdekes lábnyomokat is talál, stb., de ezen kívül többen adnak riportot...
Rákerestem a neten, az RTL honlapján is, de nem találom.
Igen, azt hallottam, hogy az utóbbi 50-60 évben azért fejlődött olyan rohamosan a technológiánk, mert az idegenek segítettek.
Egyébként tényleg nagyon érdekes videó. A Fókusz eddigi ufós részeiben a legérdekesebb.
Erre gondoltál?
http://www.youtube.com/watch?v=iE6aqc7Jz_A&feature=channel_v..
Erre gondoltál?
17:43
Köszönöm!!! :) Arra gondoltam, köszi, hogy megkerested.
es van a musorban pofajuk azt mondani, hogy "megvizsgaltak a femcsovet, es megallapitottak tudosok, hogy NEM FOLDI EREDETU"
szerintetek ha ez igaz lenne nem lenne ebbol tobb mint egy fokuszanyag?????????????????????????????????????????
Megvizsgálták, és tényleg nem földi eredetű. Nem értem, hogy ezen miért vagy így fennakadva.
Az ember kedvéért nem volt belőle több Fókuszanyag, nem akarta nagyon nyilvánosságra hozni, ráadásul azóta már megsemmisítette a botot (valahol olvastam).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!