Kellar J. kérdése:
Szerintetek a Doctor létezik, (Ki vagy, Doki? -ból) és ha igen akk h találhatom meg?
Figyelt kérdés
2011. máj. 9. 16:12
1/24 anonim válasza:
Persze hogy létezik a doktor, googleba beírod hogy: Dr. Kurimay Tamás pszichiáter szakorvos
3/24 anonim válasza:
Létezik, és eljön hozzád, ha egy húsklopfolóval teljes erőből hármat rácsapsz a pöc$ödre.
Próbáld csak ki!
4/24 anonim válasza:
persze, itt ül mellettem. szeretnéd tőle kérdezni valamit?
5/24 anonim válasza:
ő lenne a legnagyobb arc, ha létezne.
Viszont ha a dalekok léteznének jó nagy szarban lennénk :D
6/24 A kérdező kommentje:
Az utolsónak: jaja
Meg ha megpróbálnának minket tovább fejleszteni
2011. máj. 9. 16:44
7/24 anonim válasza:
Te most a "doktorra" gondoltál, vagy úgy értetted hogy léteznek-e ilyen idöutazók?
8/24 Vree válasza:
Én biztos vagyok benne hogy az időutazók folyamatosan beavatkoznak a múltbeliek sorsába. Vagy hogyan magyarázod, hogy mibndig akkor nincs meg a kulcsod, amikor sietned kellene valahová?
9/24 anonim válasza:
beszarok...:D
az egy sorozat. még csak valóság alapja sincs a legtöbb résznek (ettől függetlenül zseniális)
10/24 anonim válasza:
Na és Brekki a Mappet showból ő létezik? HAHA!! XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!