Szerintetek a Doctor létezik, (Ki vagy, Doki? -ból) és ha igen akk h találhatom meg?
Én hiszek benne,hogy létezik :)
Jó lenne vele összefutni.
Együtt mentenénk meg a világot :D Nem unatkoznák az biztos.
Zseniális lenne... igazán meginvitálnám magam utasnak... És kérnék tőle egy működő szonikust xD
Keress rá neten... a TARDIS-nak van iránítószáma :D
Habár a párhuzamos univerzumok elméletét tekintve, megtörténhet, hogy egy másik idő vágányon létezik a BBC által kitalált DW fizika, ha pedig az létezik valahol, akkor az univerzumok közti repedések is létrehozhatóak, próbálkozz...
Bár eleve már annak örülni kellene, hogy létezik egy olyan zseni a világunkban, akinek az elméletei segítségével lassan de biztosan megépíthetünk egy TARDIS-t :D
Elgondolkoztam... Én, mint "nekem nincs veszítenivalóm" életfilozófia szerint élő figura forró fejjel beugranék a TARDIS-ba... Ahogy az összes többi elborult elme, aki ide irogat...
De könyörgök, gondolkozzatok már egy Idő Lord fejével... Ő mindenek felett állna... Ti pedig vakon követnétek, mert emberek vagytok... Végül életeteket adnátok a Földért?
Ismeritek... Ez a sorsa a legtöbb civilnek, akik a Doktorral utaztak...
Szóval köszönöm, ha létezne is, csak akkor ugranék be a TARDIS-ba, ha előbb elsajátíthatnám a regeneráció titkát... Alonss-y - Alonso...
ez csak egy fikció (maga a sorozat) :/ sajna...
énis bírnám ha létezne... azt még inkább ha találkoznék is vele...
de sajnos nem létezik :/
UI: angliába még a 70es években volt pár emberke aki minden telefonfülkéről azt hitte,hogy egy TARDIS... szóval nem érdemes ilyen álmokba ringatni magunkat ;)
UI2: a sorozat írója egy zseni minden részt láttam és lenyűgöző 1-1ig mind (a régi sorozat mondjuk nekem csak a 3-4. Doctortól kezdet tetszeni(ekkor Sarah Jane Smith az utitársa... Elishabeth Sladen lenyűgöző szinésznő volt kár h áprilsban meghalt :(
Igen, Sarah Jane... Akarom mondani Elisabeth zseniális volt.
Amikor még anno találkozott Tennel, majd Smith Dokival, mindig ugyanaz a sugárzó, zseniális személyiség volt.
Mikor Ten, valamint a színész sereg elkezdett róla mesélni, hogy milyen is volt.
De csak ismételni tudom magam. A világ egy újabb jó embertől vált meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!