Mitől negatív idegenek azok akik a 404 féle univerzum törvénye szerint élnek?
Figyelt kérdés
UFO-kutató azt mondta hogy szerinte 404 a negatívokkal tartja a kapcsolatot. Bár nekem úgy tűnik az univerzum 35 törvényéből ítélve hogy nem negatívok mert csupa jó indulatú dolgok vannak azokba a törvényekbe még a szeretetet is említi az egyik törvény. Akkor mégis mitől negatívok a 404 féle lények? Nem értem. Főleg a két ufo kutató válaszoljon de egyébként bárki nyugodtan válaszolhat! Csak az ufo kutuató mindenképp és 404 is aki már egy hete nincs.2011. márc. 13. 13:21
11/19 A kérdező kommentje:
Én úgy gondolom ha valaki képes felvenni valamilyen kapcsolatot egy idegen fajjal akkor már ha elérte azt a tudást hogy ezt megtegye. Vagyis akkor már joga van hozzá h felvegye velük a kapcsolatot nem? Ha én most elkezdeném fejleszetni a képességeimet és kb. 30 év múlva ha végre sikerülne felvenni a kapcsolatot, akkor már jogom van hozzá mert azér gyakoroltam hogy ezt elérjem és a gyakorlásom eredménye lett a kapcsolat felvétel. Mindenkinek ahhoz van joga amit elért az életben. Ha 404 elérte ezt a képességét akkor joga van hozzá használni is. Amúgy 404 azt írta arra vigyáz h senkinek nem árulja el hol a hazánk. De mi van ha úgy belelátnak a gondolataiba h ha nem árulja el is megtudják hol lakunk? Vagy nem lehet úgy belelátni a gondolataiba csak személyesen? Hogy csak azt tudják meg amit küld nekik vagy mindent megtudnak? Abba igazad van ufó kutató hogy veszélyes már csak azér is mert ezzel az egész emberiséget veszélybe sodorhatja ha mondjuk 1 rossz szándékú fajnak véletlenül elárulja hol vagyunk. Nem? Meg van az esélye? És akkor nekünk végünk :( De amúgy más emberek is képesek ilyenre nem csk 404. Olvastam hogy vannak ilyen médiumok vagy mik és nekik is vannak ilyen képességeik. Meg azt is olvastam hogy akik tartják a kapcsit földönkívüliekkel azoknak megerősödik a természetfeletti képességeik.
2011. márc. 13. 16:56
12/19 A kérdező kommentje:
Nem a krikrakszok fogatták be Hitlert hanem egy másik faj akikkel 404 nem is tartja a kapcsit. már megint hülyeségeket beszélsz. 404 a krikrakszokkal tartja Hitlert meg valami más fogadta be.
2011. márc. 13. 17:40
13/19 anonim válasza:
UfO kutató! Mi az h "EGY OLYAN TÁVOLI POZITÍV ÉS NEGATÍV CIVILIZÁCIÓKKAL, AMELYRE MÉG NEM LEHETETT VOLNA JOGA!"
Ki vagy te hogy megmondod kinek mihez van joga? Mi vagy te Isten? Száj már le a magas lóról öcsém. Ne te mond már meg kinek mihez van joga itt b@sszus! Neked meg ahhoz nincs jogod hogy másokon ítélkezzél!!!!!!!
14/19 anonim válasza:
Ufókutató én eddig kedveltelek de most ez a mondatod kicsit ellenségesnek tűnik. A múltkor még azt írtad hogy a fejlett civilizációknak nincsenek törvényeik akkor most milyen jogokról beszélsz itt? Mért nincs 404nek joga velük beszélgetni ha szerinted nincsenek is jogok? hmmm?
15/19 anonim válasza:
Törvények nincsenek te eszement, nem jogok ! Értelmezd már a szöveget. Álalános iskola 8.osztály.
16/19 anonim válasza:
A törvény az jogalkotmány. Hány éves vagy?
17/19 anonim válasza:
Igen a törvény más néven jogszabály.
18/19 anonim válasza:
Ezek nem jogszabályi törvények, hanem valójában dogmatikus parancsolatok. értelmezés smafu:D.
19/19 H.Jani válasza:
ufókutató most koppant hatalmasat :DDDDDDDDD
"nem volt joga 404 nek felvenni a kapcsolatot" pff...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!