Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Szerintetek mit láttunk?

Szerintetek mit láttunk?

Figyelt kérdés
Egy helyben állt néhány percig biztos. Haverral próbáltuk kitalálni melyik csillag lehet. Kerestük csillagász programban is, aztán mivel nem találtuk, kimentem az erkélyre megnézni még egyszer, és míg kerestem a viszonyítási pontot, egyszer csak hirtelen elindult. Erős sárga fénye volt míg egy helyben állt, azért is keltette fel a figyelmünket. Miután közelebb ért láthattuk hogy 3 fényforrás van rajta, hasonlóan egy repülőhöz. Az elején egy vörös a háromszög két szélén pedig egy egy erős sárga. Elég alacsony szállt. Hangot nem hallottunk Aztán kiment a látókörünkből. Szerintetek mi lehetett. Valaki esetleg szintén látta. Ma 22:15 körül, Az Aldebaran csillag körül indult, Az orion öv alatt haladt el a sirius irányába. Köszi a válaszokat.
2011. márc. 8. 22:55
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
84%
Fizikai képtelenség amit írsz, először csillagnak látszik, majd kivehető vörös háromszögek a két szélén? Ez csak fénysebességgel lehetséges, akkor viszont nem láttál volna semmit.
2011. márc. 8. 23:10
 2/13 anonim ***** válasza:
77%
akármi is volt, mindenképp várjuk meg 404 válaszát és azután dönthetünk csak.
2011. márc. 8. 23:17
 3/13 A kérdező kommentje:

Szarkasztikus Ákos:

Nem háromszögeket láttam. De mindegy. A fénysebbeséges dolgot meg nem értem. De azért köszi a választ.

2011. márc. 8. 23:20
 4/13 anonim ***** válasza:
Szerintem nem kizárt, hogy UFO. Egyre többen vannak.
2011. márc. 8. 23:30
 5/13 anonim ***** válasza:

" Az elején egy vörös a háromszög két szélén pedig egy egy erős sárga."

akkor miért írtad azt?

2011. márc. 8. 23:35
 6/13 A kérdező kommentje:
Van ott egy névelő is, de igaz a vessző hiányzik. Ez a három fénypont alkot egy háromszöget. Aminek az alsó két csúcsát a két sárga pont jelenti. Remélem így érthetőbb :D
2011. márc. 8. 23:38
 7/13 anonim ***** válasza:
Arra senki nem gondol, hogy lehet, hogy időközben kapcsoltak be valamilyen szerkezetet, amitől elkezdett világítani? Így kirajzolódott a háromszög. Tegyük fel, eleinte csak egy "lámpája" világít, majd bekapcsolja a többit, hogy mozogjon. Így már kivehető.
2011. márc. 9. 00:05
 8/13 A kérdező kommentje:

00:05,

Lehet benne valami. De én inkább eddig a látó szögre gondoltam. De érdekes felvetés.

2011. márc. 9. 00:23
 9/13 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy ti is a Nemzetközi Űrállomást láttátok, mint mostanában sokan láttak valami furcsa objektumot az égen.
2011. márc. 9. 12:06
 10/13 anonim ***** válasza:
Én is láttam már hasonlót régebben, csak azt nem ment sehova. Sötétedés után az eget kémleltem és így megpillantottam egy erős sárgás fényű pontot az égen. Előző nap nem láttam ott, így nem hiszem, hogy csillag volt. Kihoztam a csillagásztávcsövemet és megpróbáltam becserkészni vele az objektumot, de egyszer csak eltűnt a fénypont, de körülötte a csillagok tovább világítottak. Nem állítom, hogy UFO volt, mert akármi lehetett, de én nem tudom, hogy mi volt. Naplemente óta látszódott ugyanazon a helyen és olyan este 9 óra felé tűnt el.
2011. márc. 9. 17:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!