Mit kell ahhoz tennem, hogy elraboljanak az ufok?
Normális válaszokat kérek! Véleményeket kulturált formában oszd meg!
Köszönöm!
Nem tudom, de igazából nem is értem, miért van ez az elég furcsa kívánságod? Én, ha léteznek földönkívüliek, inkább úgy képzelem el, hogy szimplán felveszik velünk/velem a kapcsolatot, megpróbálunk kommunikálni, ismerkedni, stb.
A legtöbb esetben az elrablásokkal kapcsolatban azt hallom, hogy igencsak kellemetlen élmény, esetleg fájdalmas, megalázó vizsgálatokkal, amikre aztán az ember csak hipnózisban emlékszik, de még így is megrázó élmény és a legtöbben azt kívánják, hogy bárcsak meg sem történt volna. Te meg ilyet szeretnél?
Néhány éve rengeteget gondoltam (azon kívül szinte imádkoztam azért, hogy látogassanak meg) az ufónautákra, és meg is látogattak. 2003-2004 környékén történt mindez.
Azóta azt kívánom, bár ne történt volna meg...
Szerintem, ha nagyon kívánod, hogy találkozz velük, és NAGYON SOKAT gondolsz rájuk, akkor sikerühet, de nem ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!