Ez milyen földönkívüli lény?
Tisztán látni hogy él, mert mozognak az arc mimikái (arc ideg reflexei). UFO kutatók válaszoljatok, ti biztos ismeritek ezt a lényt!
Azért én igencsak kiváncsi lennék erre a mr.Reedre. Miféle ember lehet az, aki nem állítja le a kutyáját, ha az rátámad az erdőben egy másik élőlényre?
De ha már így esett, miért ütötte le a szerencsétlent? Ha én találnék egy idegen lényt, az lenne a legutolsó gondolatom, hogy leüssem.
Milyen ember az, aki a még élő idegent képes így összeragasztózni, és berakni a fagyasztóba?
Ha én találkoznék egy idegen lénnyel, hívnám a Rendőrséget, a hHonvédséget, a Natót, az RTL klubot, a Jóistent.
De nem ütném le, nem csavarnám bele fóliába, nem tennén a mélyhűtőbe.
Arról nem is beszélve, hogy az az idegen hordozhatott volna bármilyen betegséget, amit a hűtőben átad az ott lefagyasztva tárolt csirkecomboknak.Mr. Reed erre nem gondolt?
Srácok! Több sebből is vérzik ez a sztori, annyira logikátlan. Kamu az egész!
Én az előzővel értek egyet!
Talán visszamenekült a bolygójára, és elmondta társainak, hogy az X nevű bolygóra (Földre gondoltam, de nem tudom hogy ők hogy nevezik) nem szabad jönni, mert jön egy X nevű X, ami X-et csinál, és X X-re elvisz, és X-re X-el. Majd beX-el, és X. Majd este megint berak az X-be, és X-el.
Majd elővett egy olyan akármit, amin volt egy kis üveg, és rám nézett, majd X elvesztettem tőle az eszméletem, és X-elni is alig X-tam.
Nagyjából ennyi lehetett...
Ugyanezt, vagy ilyesmi kérdést már tett fel valaki, vagy lehet, hogy te, ugyanezzel a videóval. Ide is azt írom, amit oda írtam: http://www.youtube.com/watch?v=U5HfSx8BgEE
Tisztán látható, hogy a videón lévő zöld idegen lénynek is van arcmimikája, de itt van még egy: http://www.youtube.com/watch?v=OhnTIdtkJv4 ez pár évvel korábbi felvétel, de ugyanannak a lénynek itt is van arcmimikája.
SZÓVAL ENNYI!!!!!!!!!
elkellet volna olvasni a szöveget de tessék leszűröm a fontos információkat
- Star wars egy megszerkesztetett film látszanak a testek arc mimikája vonalai. stb
- ezeknek az embereknek az a legnagyobb bizonyitéka hogy látszik ahogy pislog meg stb.
- De úriisteeeen Yoda is pislog WTF hívjuk a ryufort
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!