Ez milyen földönkívüli lény?
Figyelt kérdés
Tisztán látni hogy él, mert mozognak az arc mimikái (arc ideg reflexei). UFO kutatók válaszoljatok, ti biztos ismeritek ezt a lényt!
2011. márc. 3. 21:39
11/35 A kérdező kommentje:
Azért nem mozog, mert általában akit leütnek, és betörik az agyát és kifolyik az agyveleje, az nem szokott mozogni :DDDDDDDDDD
2011. márc. 3. 22:38
12/35 A kérdező kommentje:
Az is lehet h fél, és halottnak tettei magát ki tudja. De sztm csk elvesztette az eszméletét mert leütötték.
2011. márc. 3. 22:41
13/35 anonim válasza:
ebböl semmit nem lehet kivenni,micssoda csuda,semmi értelme!
14/35 anonim válasza:
Igen, de pislog, többet is, nem csak ráng a szeme, hanem lassan pislog. Eszméletlenül így pislogni...Nekem ez furcsa :P
16/35 anonim válasza:
Miért kéne pislognia egy földönkívülinek? Miért gondolja minden ember, hogy minden más élet csak olyan lehet mint a miénk? Az is lehet, hogy nincs is szemük...
17/35 anonim válasza:
Ha meg akarták ölni és most is bujkálnia kell honnan tudod, hogy hol él ?Istenem...
19/35 attila6 válasza:
Ezt a videót én is láttam.Nem tudom melyik faj sajnos,de annyi bizonyos,hogy jóakaratú,békés idegen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!