Mi a véleményetek Aryana Havah:Inuaki, a bennem élő reptilián című könyvről?
Aki nem olvasta annak itt a link: *****
Szerintem van valós alapja én hiszek benne...
Diator,404,...többiek!?
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Hülyeség az egész, már bevallotta a szerző, hogy kitalált a történet nagy része. Ne pazaroljátok az időtöket ilyenekre, olvassatok mondjuk Szepes Máriát inkább, sokkal több igazság van benne, és hasznotokra válik!
Marivs
Marivs!
Belinkelnéd nekem azt a honlapot,ahol a könyv íroja kijelentette hogy ez kamu?!
Kösz de jobban érdekellnek univerzumal,galaxisokal,idegen intelligens fajokkal kapcsolatos dolgok mint pl:János vitéz,vagy Kőszívű ember fiai...persze mindenki mást szeret!
Nagyon jó könyv , az ember csak akkor értheti meg hogy ha elolvassa,
Véleményem szerint az egész könyv igaz.
Fantasztikus olvasmány, nagyon jó és érdekes mindenki olvassa el!
Szerintem én is elolvasom...
Ha lesz rá időm, mivel itt sokan mondják hogy jó :D
Kíváncsivá tettek.
Aki nem jártas ilyen témákban az egy kicsit nehezen érti meg könyvet...nagyon szeretem ezt a könyvet mert ez vezetett rá ilyen idegenekkel kapcsolatos témákra...eddig is érdekkelt hogy egyedül vagyunk e galaxisban,de ez a könyv mégjobban kinyitotta szememet,ez a könyv képes volt logikus választ adni arra amire az ember régóta kereste választ pl:honnan ered ember ki hozta létre...stb
Az is lehet hogy könyv irója,nagyon jó fantáziával rendelkezik de AKKOR EZÉRT 1 NOBEL DÍJ JÁRNA NEKI!
Kérdező :D
Szerintem igazad van.
Elkezdtem olvasni, eddig is azt olvastam mióta ide az utolsó kommentemet beírtam.
Kb. a feléig elolvastam. Érdekes :D
Holnap folytatom!
én együltő helyemben elolvastm az egészet, e-mailben kaptammeg tavaly nyáron, és annyira tetszett,hogynem tudtam abbahagyni!!!Természetesen fentartással kezelendő,de pl kevesebb fogkrémet használok,és testvériesen viszonyulok a gyíkokhoz! :D
Ám örülök,hogy mióta elolvastam,ilyen nagy népszerűségre ttt szert!
Amúgy tényleg érdemes Szepes Máriát is olvasni!!Nem egy János vitéz ám!!Szegény nemrég halt meg, de olyan dolgokat tudott,amit a jövőbeli ember is megirigyelhet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!