Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » 404 van olyan UFO ami rabol...

404 van olyan UFO ami rabol el embereket és állatokat a földről? Ha igen mért?

Figyelt kérdés
Mindent írjál le amit ezzel kapcsolatba tudol.
2011. febr. 22. 16:53
1 2 3 4 5 6
 21/53 404 ***** válasza:

Igen én már azelőtt is meditáltam Max. De a meditálás nem nagy dolog.

Kérdező írj nekem privátot légy szíves és mesélj el mindent. Segítek nektek.

2011. febr. 22. 21:18
 22/53 M@x ***** válasza:

Köszönöm 404!

Én is próbálkozok a meditációval a José Silva-féle módszerrel, kikölcsönöztem az Agykontroll c. könyvét és még aznap kiolvastam. Neked sokáig tartott mire sikerült elérni a teljes meditatív állapotot? Segítenél nekem elindulni? Tudom sok a kérdésem, de még kezdő vagyok és szeretném egy tapasztalt ember tanácsait/élményeit meghallgatni.

2011. febr. 22. 21:23
 23/53 A kérdező kommentje:
Mért emailbe? és ha valakivel történik ilyen és olvassa akkor ő is tugya mitől van ez ha olvassa a választ nem? kösz 404 és M@X h hisztek nekem el se tudod hinni 404 h mennyire örülök h valaki hisz nekem!!!!!!oké 404 de ezek a gujmánok akkor? Csak annyit h most mit tegyek?
2011. febr. 22. 21:24
 24/53 anonim ***** válasza:

Véleményem szerint a szíriusziak csináltak ilyet egyszer kétszer,

Van egy film ami elvileg valós történeten alapszik: a negyedik típusú találkozások, nézd meg nagyon jó film!

Úgy gondolom, hogy a szíriusziak is használnak fényhajókat: van is egy videó: [link]

2011. febr. 22. 21:25
 25/53 404 ***** válasza:
60%
Én már taníthatok is meditációt, de itt nem reklámozhatom magam. Igen, nehéz volt.
2011. febr. 22. 21:27
 26/53 anonim ***** válasza:

nálunk néha reggelente szokott lenni ilyen zúgás, régebben azt hittem hogy repülő mivel közel vagyunk Ferihegyhez, de kétlem, hogy egy kisrepülő (mert olyan hangja van), egy órán keresztül lebegne egy helyben a telep felett... :S

egyik este pedig a közvetlen az ablakom alatt valami irdatlan hangos sípolásra lettem figyelmes, azóta mindentől megijedek, ami hirtelen történik velem

404, már kétszer írtam neked levelet, de eddig még nem válaszoltál rájuk :(

2011. febr. 22. 21:27
 27/53 A kérdező kommentje:
nemigaz mingyárt kidobom ezt a gépet az ablakon :@
2011. febr. 22. 21:28
 28/53 M@x ***** válasza:
404, írhatok neked privátot ezzel kapcsolatban? Nagyon kéne a segítséged.
2011. febr. 22. 21:29
 29/53 404 ***** válasza:

Igen, igazad van 21.27-es, mert én más E-mail címmel jövök ide a gyk-ra mint amivel E-mailezek, de mindjárt elolvasom a leveleket. Bocsánat!

Kérdező azért E-mailban, mert a végén megint kitalálják hogy magammal beszélgetek :)

2011. febr. 22. 21:35
 30/53 anonim ***** válasza:
0%
Ez marhaság ! Nem csinálnának olyan hatást amivel felhívnák magukra a figyelmet, éppen a rejtőzködés lenne a céljuk. Nem az hogy egész nap ott zúgnak:D. Menjetek el fül-orr-gégészhez az majd megszünteti a fűlzúgást, ha nem akkor majd a neurológus.
2011. febr. 22. 21:44
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!