404 van olyan UFO ami rabol el embereket és állatokat a földről? Ha igen mért?
és M@X és 404 én most halál őszinte leszek! Én éjszakánkánt hallok zúgást és a párom is halja de nem tugyuk mi okozza és ez a zúgás kb 3 hónapja kezdődött el. De esküszöm ha hazudok élve rohadjak el!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! És nincs a közelbe semmi ami zúghatna. Egyszer olvastam itt egy kérdést amit töröltek, hogy valakinek az apja ufókat hív és zúgást hallottak. Nálunk is van zúgás, de nálunk annyi külömbséggel h nincs szél náluk meg mindíg fújt a szél. Itt ninc szél de zúgás van és reggel amikor felkelünk a párom is és én is nagyon fáradtak vagyunk kialvatlanok és én a jobb mellemen tegnap találtam 2 csikarást, (de nem mutatom meg mert lány vagyok) és nem tugyuk mi okothatta.
404 ha valakit elrabolnak az idegenek akkor mért nem emlékszek rá reggel? Hogy törlik ki az emlékeket? És ami a legfontosabb mért zúg valami éjjel? Vagy csak a fejem zúg? De mért csak éjjel és a párom is halja.
Am a párom hisz az idegenekben és én is, de ő azt mondta ha elrabolják akkor elrabolják nem érdekli és nem tud mit tenni ellene. Engem viszont érdekel nagyon is hogy mi történik velem!
Még mindig én válaszolok. :)
Igen törlik az emlékeiteket, hogy ne emlékezettek semmire. A zúgás az gondolom az Ufójuk (tehát a járművük) és azért halljátok mindketten mert ott van és zúg. Majd holnap kérdezd meg a szomszédokat, hogy ők hallották-e?
Oké?
Egy újabb áldozat. Szeretek másokon segíteni.
Kedves kérdező! Én hiszek neked, mert nagyon jól tudom mi történik veletek abból amit eddig leírtál. Hányinger szédülés émelygés jelentkezik-e a zúgás ideje alatt?
Üdv 404!
Lehetne egy kérdésem?
Te már azelőtt is meditáltál mielőtt találkoztál a Kriariaxokkal? (remélem jól írtam le a nevüket)
Bocs ha későn válaszolok csk lassú a gépem.
Nem hányinger nincs, se szédülés, de a lábam lezsibbad minden ok nélkül és olyankor nem tudok járni le kell ülnöm. Az álkapcsom szokott fájni még és nem tudom rendesen kinyitni a szám és ez zavar amikor eszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!