Ki az a 404 és, hogy-hogy minden ufonauta hívő rá hivatkozik?
hogy mióta azt nem tudom, én kb fél éve szoktam rá az oldalra, azóta itt van tutti. Bár mostanság ritkán ír.
Hogy miért dőlnek be?! Talán az emberi hiszékenység miatt, mindenki UFOt akar látni mostanában.
Én hiszek 404-nek :D
És az előzőnek igaza van részben!
De miért ne lehetne igaza?
Mi van ha tényleg látott?
Nem kell rögtön elítélni egy dolgot, először utána kell nézni.
Viszont ebben az esetben igaza is lehet, meg nem is :O
Na mindegy, lényegében mindenki azt gondol, amit akar.
22:31 :DDDDDDDDDD
Hát gratulálok neki!! Szerintem,csak egy sima ürge ,aki otthon a székében röhögcsél,hogy kajálják a népek a szövegét,jó szórakozás!:)
Őszintén szólva én is kezdem ezt hinni róla...:) Olvastam pár hsz.át és a Plejádok tanításait (megjelent könyvben mielőtt kérdezné valaki) és ahhoz képest, hogy velük tartja a kapcsolatot jó pár dolog elüt a kettő között.:) Erősen kétlem, hogy minden egyes szava igaz lenne...
Hisz már az a kijelentése is egy kommentben, hogy nem létezik Isten, eleve elüt attól amit a Plejádok üzenetei tartalmaznak. Mert ha konkrétan nem is mondják ki, de azért rá lehet jönni, hogy szerintük bizony van...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!