Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » 404, ufó kutató. Stb. ti hogy...

Attila6 kérdése:

404, ufó kutató. Stb. ti hogy tudtátok telepatikusan felvenni a kapcsolatot idegenekkel?

Figyelt kérdés
2011. febr. 9. 09:00
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:

"A kommentjeidet nem én írtam..."

Nem. Reagáltál rá, de felesleges volt. Úgy se értél el vele semmit és nem is fogsz.Attól még mindig van egy két furcsa élményem, amit te nem tudsz megváltoztatni.

": "Felőlem gúnyolodhatsz, nem oszt nem szoroz:) A véleményemet és amit átéltem azt úgy sem tudod megváltoztatni, a te kis ostoba hozzáállásoddal."

"

Igen ostoba a hozzáállásod a témához. És főleg úgy, hogy semmit nem tudsz rólam se, és mert csak gúnyolódni tudsz. Azt még megérteném, ha a történemet gúnyolnád, de nem ezt történt mert vele engem is elkezdtél gúnyolni. Hozzáteszem úgy, hogy nem ismersz. Akkor ez mire utal, ha nem arra, hogy gyerekes és ostoba a hozzáállásod?

"Ezekben hiszek. Abban nem hiszek, hogy Pistika a 7.c osztályból a koncentrálásával, gondolataival beszélgethet velük. Van egy hatalmas szakadék a logikus, értelmes feltételezés és az álomvilág, tévképzetek között... Ezt mint látom sokan nem értik. ""

Akkor most reagálok. Nem vagyok 7.-es. Már rég megvan a bizonyítványom. 19 éves vagyok. Ha ez számít.

Logikusan gondolkozok elvileg, matekból 4-es vagyok.

Értelmes feltételezések- Már átéltem, te nem, miről is van szó?

ÁLomvilág,távképzetek -Mikor éjszaka alszok, akkor elvileg álomvilágban szoktam lenni, de mondjuk minden ember. Ezen mit nem lehet érteni?

Ezt mint látom sokan nem értik- Úgy látom te se, és nagyon fájhat valamid még mindig... :)

2011. febr. 10. 16:06
 42/50 anonim ***** válasza:
100%

Illyés Viktorné maguknál otthon is egész nap így megy a vita? Otthon is mindenkibe beleköt? Vitát félretéve most csupa jóindulatból mondom, keressen fel egy pszihológust mert ez nem normális. Az ön érdekébe mondom!

Elmondom mit vettem észre önnel kapcsolatban:

Ha a kérdésre a választ 404 vagy diator vagy olyan ember írja aki hisz az idegen lényekben, azt lehordja a sárga földig. Pedig ez az UFO észlelések kategória, ahol az eberek elmondják UFO észleléseiket vagy megkérdezik. Tetszik érteni? Ezért ezeket az embereket nem kell bántani, mert ők jó helyen járnak. Ha az UFO hívőkkel vagy azokkal a szemtanúkkal nem ért egyet akik ide írnak, akkor menjen olyan témakörbe ahol ezek az emberek nem írnak. Ők jó helyen vannak, itt megértik egymást, és nem kell őket zaklatni még akkor sem ha álom világban élnek. De ön mért van itt ha nem hisz bennük? Mért veszekszik velük ha ön szerint ezek az emberek őrültek? Tudja, az aki őrültel leáll veszekedni az szintén őrült. Csak egy bolond vitázik egy bolondal.

Nem vagyunk tökéletesek. Senki se tökéletes, és épp ezért kell egymással toleránsaknak lennünk.

Ön egész nap a válaszokat nézi hogy jött-e rá válasz. Megkérdezhetem hogy van rá ennyi ideje feleség létére, ha nekem munkanélküli ember létemre nincs ennyi szabadidőm?

2011. febr. 10. 17:01
 43/50 anonim ***** válasza:
22%
diator, 404, ufokutato es a tobbi lagyagyu nem az ufos tapasztalatait irja itt le hanem a beteges kepzelgeseiket. Van nemi kulonbseg...
2011. febr. 10. 18:27
 44/50 anonim ***** válasza:
70%

18:27

akkor ne olvasd el. Ennyi.

A kérdésre válaszolj, ne a válaszadókat provokáld. Ez nem vita fórum.

2011. febr. 10. 18:48
 45/50 anonim ***** válasza:

Illyés Viktorné ha azt állítja hogy nem normálisak, akkor ne vitatkozzon velük?

Én el nem tudnám képzelni, hogy általam nem normálisnak tartott emberekkel több oldalt "vitázzak". Tiszta óvodás szint ami itt megy. Felnőtt ember, feleség létére nem normálisakkal vitázik és szidja őket hogy nem normálisak. A nem normálisakkal nem vitázni kéne.

Én amúgy nem gondolom őket nemnormálisnak, csak abbol indultam ki hogy maga meg igen.

2011. máj. 11. 14:16
 46/50 yeppy válasza:

02-10 17:01 - igen, tökéletes rálátás... ahelyett hogy tisztelnék a másik véleményét még inkább belekötnek és csak mondja mondja mondja mint egy megszállott... (már nem azért...)

amúgy meg igen, akit nem érdekel a téma v hülyének tartja az ilyen topicot az minek ír ide?=/ ebből is látszik a globalizációs társadalmon: jobb belekötni a másikba és gúnyolódni rajta mint tisztelettel végighallgatni... gratulálok...

2011. júl. 4. 21:40
 47/50 Valaki Renáta ***** válasza:

hm.. Jó hogy írtatok a fejbőrben lévő implantátumról.

Az lenne a kérdésem, hogy ez miért fáj enyhén folyamatosan, ha megérinti erősen, annak aki rendelkezik ilyennel? (természetesen a mérete soha nem változik)

Illetve mi történik ha sebészileg eltávolíttatja, baja származhat belőle?

Ha ez az eltávolítás megtörténik, akkor el fogják még vinni - jobb ha elköltözik - , vagy már nem keresik többé?

Látom vannak akiknek van tapasztalata ezekkel az implantokkal.

2011. júl. 24. 19:59
 48/50 anonim válasza:
Hűűű haaaa! Úgy gondolom, hogy nagy ostobaság vitába szállni, mert mindig lesz egy olyan réteg, aki hisz, és egy olyan aki nem. De, aki nem hisz, az tartsa meg magának, mert nagy valószínűséggel, kételyek vannak benne, hogy talán még is igaz, de másoktól vár megerősítést arra, hogy az állítót az is kigúnyolja. Én speciel nem találkoztam ufóval, nem is kommunikáltam, vagyis pontosabban nem tudok róla. De, ki tudja, lehet, hogy igen lehet, hogy nem? Sosem lehet kijelenteni egy állításról, hogy az az igaz, amit te gondolsz. Nem is gondolkozni kell, nézni a világot, amiben éltek. Nyilván vannak betegségek, de,azt is észre kell venni, hogy e mellé az orvostudomány is gyárt eleget. Nem beszélve arról, hogy Az Egyesült Államokban az a gyógyszergyártó cég, amely az Aspirin-t gyártotta, forgalomba hozott szándékosan egy olyan gyógyszerkészítményt, amit aids-el fertőztek. Majd, kiderült egy két ember halála után. Viszont, nem törődtek bele, és, hogy ne legyen veszteséges az üzlet, így Franciaországban és Európában bevezették ismét. Tehát, lehet valamelyest az orvostudományban is hinni, de nem kell mindent elhinni. Hiszen mindenkinek (elviekben) van agya és gondolkodni is tud vele. Én nem zárom ki semminek a lehetőségét, mert nem tudhatom, hogy igaz-e vagy sem. Az a buta ember, aki elhisz mindent, ami átlagos. Az saját magában sem hisz, csak a testében, de lélek, szív, és még az agy használata is kételyes számára. Ez is olyan, mint a víz és a pohár, ha a pohár széttörik, akkor a víz kifolyik belőle. De, az attól még víz marad, a pohár pedig egy test, egy tartója a víznek. Így, senki sem lehet csak egy agy és egy szív, és egy test. Mert, minden lénynek kell lennie lelkének is, amit szintén lehet tudatosítani, így összhangban az egész lényével kell gondolkozni és megformálni szavait, mielőtt mint,a kutya elkezd ugatni, mert érzi a rossz energiákat. Viszont, lehet, hogy az ufós dolog is egy história, nép szédítése, hiszen az már nagyon is bizonyított, hogy az emberek nagyon könnyen befolyásolhatóak. Egy a lényeg és ezt most merem állítani, hogy a másik állítását, kérdőre lehet vonni, egyetlen egy szóval, LEHET. A többi pedig már csak az ember saját maga lejáratása!! Szép napot mindenkinek!
2013. okt. 9. 08:00
 49/50 anonim ***** válasza:

sziasztok én diszlexiás vagyok és nem hat meg a nyavajgás ha nem irok valamit hejesn.

és nem vágom a fejéshez hogy nem tud irni.

ez csak 1 dolog a sok közül,5 oldalbol 1 2 használható komment mert mindenhol az elözö kommentekböl pár sorra válaszolgatnak.

na mindegy az agykontrol vagy a vonzás törvénye ( és ezzel ki is meritettem a lényeget az alap ami kell a kapcsolat felvételhez.

ajállom mindenkinek a steven greer sirius doku filmet mert az pontosan erröl szol.

gyerek koromban mikor felvették velem a kapcsolatot,nem kellett hozzá semmit tennem.szabájosan fel rángattak az ágyambol hogy mennyek velük és én velük mentem.

nekem sem volt rossz emlék bár kicsit bizarnak éreztem.

fel lehet velük venni de sokszor nem is az a kérdés hogy hogyan hanem inkább hogy minek?

talán technologiát akarsz tölük?okosabb akarsz lenni?grúzolni a földönkivüli spanokkal? egyszoval valami nyereség vágy lenne a dologban akkor inkább csinálj mást.

feltétel nélküli szeretet lehetne az eggyik alternatíva amit egy inteligens földönkivüli felé áraszthatnál,de mivel embertársaiddal nem feltétlen tudsz igy érezni ugy hogy nem érdekel hogy mijen származásu és nem skatujázod be,vagy akár a természetet nem tudod igy szeretni,akkor ez csak halott ábránd marad

ha meg meg akarnak látogatni és nem csak szondázás hanem beszélgetés röl lenne szo az csak azért van mert van valami amiben közös rezgésetek van.

erre nagyon kicsi az esély hiszen ki tudná hogy mit érdekel egy adott földönkivüli.

mert ugye az emberek sem ugyan azt akarják vagy ugyan azt szeretik.

2016. máj. 11. 10:53
 50/50 anonim ***** válasza:
bocsánat a sok felesleges és hiányos vagy éppen nem oda ílö szavakért és betükért
2016. máj. 11. 10:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!