Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » 404, ufó kutató. Stb. ti hogy...

Attila6 kérdése:

404, ufó kutató. Stb. ti hogy tudtátok telepatikusan felvenni a kapcsolatot idegenekkel?

Figyelt kérdés
2011. febr. 9. 09:00
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:

"Ja látom. A légkörbe meg az Andromédára gondolatlevelet. És akkor az a hülye, aki nem csinál ilyet. Értem."

Az a hülye, és gyerekes aki másokon gúnyolodik. Te azt teszed. Nem mondtam hogy hidd el amit írtam... De ez a témakör sem azoknak készült, akik nem hisznek az ilyen dolgokban.

Én a kérdéshez válaszoltam, és pillanatnyilag és most sem igazán érdekel ki hiszi el és ki nem. Leírtam amit átéltem ennyi. Sajnálom, ha a te kis szürke életedben soha nem tapasztaltál semmit. Sajnos. Pedig bárcsak mindenki megtapasztalhatná milyen érzés is az, amikor lát valami nem hétköznapi dolgot. Mert ez az ami feldobja az ember lényét.

2011. febr. 10. 15:04
 22/50 anonim ***** válasza:
17%

"Sajnálom, ha a te kis szürke életedben soha nem tapasztaltál semmit. Sajnos. Pedig bárcsak mindenki megtapasztalhatná milyen érzés is az, amikor lát valami nem hétköznapi dolgot. Mert ez az ami feldobja az ember lényét."

El nem tudod képzelni, hogy ezek a történetek mennyire feldobnak. Ilyenkor érzem igazán, hogy az emberi hülyeség tényleg határtalan.:D

2011. febr. 10. 15:05
 23/50 anonim ***** válasza:

"El nem tudod képzelni, hogy ezek a történetek mennyire feldobnak. Ilyenkor érzem igazán, hogy az emberi hülyeség tényleg határtalan.:D"

Na látod pont erről beszélek:) Neked határtalan, én viszont megtapasztaltam számtalanszor (és nemcsak én mások is vannak így) ami neked hülyeségnek TŰNIK, de csak tűnik, mert ha te is átélnél ilyet ( tök mindegy mit csak nem hétköznapi lenne) akkor biztos nem állnál így hozzá.

:)

2011. febr. 10. 15:07
 24/50 anonim ***** válasza:
0%

"én viszont megtapasztaltam számtalanszor (és nemcsak én mások is vannak így) ami neked hülyeségnek TŰNIK"

Ugye tudod, hogy ez egy tipikusan olyan gondolat, ami naponta elhangzik a gumiszobák előtt és a pszichológusoknál?

2011. febr. 10. 15:10
 25/50 anonim ***** válasza:

"Ugye tudod, hogy ez egy tipikusan olyan gondolat, ami naponta elhangzik a gumiszobák előtt és a pszichológusoknál?"

Nem szedtem sosem gyógyszert, csak allergia gyógyszerem van de azt sem szedem állandóan mert nem érzem szükségét. Ugyanúgy kijön a porallergiám pl.

2011. febr. 10. 15:11
 26/50 anonim ***** válasza:

""én viszont megtapasztaltam számtalanszor (és nemcsak én mások is vannak így) ami neked hülyeségnek TŰNIK"

Ugye tudod, hogy ez egy tipikusan olyan gondolat, ami naponta elhangzik a gumiszobák előtt és a pszichológusoknál?

"

Esetleg azok gondolják így, akik szűklátó körüek. Rád nagyon is igaz ez az állítás.

2011. febr. 10. 15:13
 27/50 anonim ***** válasza:
0%

"Esetleg azok gondolják így, akik szűklátó körüek. Rád nagyon is igaz ez az állítás."

Ugye tudod, hogy ez a mondat is naponta elhangzik pszichológusnál és gumiszobáknál?

Nem, nem azért vannak elmegyógyintézetek, hogy kiirtsák az emberek fantáziáját. Azért működnek, hogy az ilyeneket, mint te kezeljék. Ez ugyanis egy betegség. De ha nekem nem hiszel, akkor menj el akármelyik pszichológushoz és mondd el neki a sztoridat. Garantálom, hogy értékelni fogja és nem azért, mert irigyli a fantáziádat.:)

2011. febr. 10. 15:16
 28/50 anonim ***** válasza:

"Nem, nem azért vannak elmegyógyintézetek, hogy kiirtsák az emberek fantáziáját. Azért működnek, hogy az ilyeneket, mint te kezeljék. Ez ugyanis egy betegség. De ha nekem nem hiszel, akkor menj el akármelyik pszichológushoz és mondd el neki a sztoridat. Garantálom, hogy értékelni fogja és nem azért, mert irigyli a fantáziádat.:)"

Megértelek, hogy így gondolod. Tényleg. Szánalmat is érzek az ilyen emberek iránt, amilyen te vagy. Te honnan tudod, hogy nekem van e betegségem? Vagy hogy én milyen vagyok? Inkább neked ajánlom a pszichológust, mert nagyon fájhat valamid.

2011. febr. 10. 15:18
 29/50 anonim ***** válasza:
0%

"Megértelek, hogy így gondolod. Tényleg. Szánalmat is érzek az ilyen emberek iránt, amilyen te vagy. Te honnan tudod, hogy nekem van e betegségem? Vagy hogy én milyen vagyok? Inkább neked ajánlom a pszichológust, mert nagyon fájhat valamid."

Tehát te normális vagy, mert pusztán a gondolataiddal ide tudsz csalni idegen lényeket a Földre.

Én pedig pszichológiai eset vagyok, mert ebben nem hiszek és kiröhöglek téged.

Értem.:D

2011. febr. 10. 15:21
 30/50 anonim ***** válasza:
Ja és elmondanám, hogy egyáltalán nem vagyok olyan aki rózsaszín ködös felhőkbe kapaszkodik. Két lábbal járok a földön és nem 2 centivel fölötte...Azért remélem felfogod mit írok, mert eddig nagyon nehezen ment. De írom tovább...MOndhatjuk úgy is, hogy reálisan látom a dolgokat, és nem irreálisan. Még is történtek velem olyan dolgok, amiket nem tudok megmagyarázni és hova tenni, de megtörtént velem. Nem hallok hangokat, vagy nem látok mindennap furcsa dolgokat. De egy ilyennel mint te, nem is érdemes magamat felhúzni:) MInt már írtam, én legalább tapasztaltam. Az meg b@sszottúl nem érdekel, hogy te mit gondolsz rólam, nekem is megvan rólad a véleményem. MAradjunk ennyiben.
2011. febr. 10. 15:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!