Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » 404, ufó kutató. Stb. ti hogy...

Attila6 kérdése:

404, ufó kutató. Stb. ti hogy tudtátok telepatikusan felvenni a kapcsolatot idegenekkel?

Figyelt kérdés
2011. febr. 9. 09:00
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:

Telepátiával lehet felvenni a kapcsolatot!

Illyés Viktorné neked nincs jobb dolgod mint másokon gúnyolódni? Mond te hogy érsz rá égész nap gép előtt ülni? Milyen feleség vagy te? Hmm?

Már mindenki tudja hogy egy elviselhetetlen nőszemély vagy már ha egyáltalán nő vagy és feleség mert nagyon nem úgy tűnik. Unalmas reggeltől estig a kötekedésed, nem kímélsz senkit, mindenki hülye csak te vagy a tökéletes, csak neked lehet igazad, téged nem érdekel a téma, neked minden hülyeség és kitaláció, vagyis csak azért vagy itt mert élvezed ha mindenkit sértegethetsz. Ráadásul nem egyszer lebuktál már hogy több felhasználóval jöttél fel ugy hogy te csak ne sértegess itt senkit!

2011. febr. 10. 15:23
 32/50 anonim ***** válasza:

"Tehát te normális vagy, mert pusztán a gondolataiddal ide tudsz csalni idegen lényeket a Földre.

Én pedig pszichológiai eset vagyok, mert ebben nem hiszek és kiröhöglek téged.

Értem.:D"

Kinek mi a normális?:) Nem azért nem vagy normális, mert nem hiszel benne. KOmolyan nem tudsz szöveget értelmezni. Akkor tudod mit olvasd el amit már leírtam egyszer. Azért vagy h.ülye és ostoba, mert azt hiszed, hogy azzal amit leírtam azt akarom veled elhitetni, hogy higyj benne. De közbe ku.rv@ra nem erről van szó, mert én leírtam a tapasztalatomat, és ezzel nem arra akartam buzdítani senkit se, hogy higyjen nekem. Amúgy sem azoknak van ez a topik, akik szűklátókörűek és nem hisznek az ilyen dolgokban. Válaszoltam a kérdésre, ennyi.

2011. febr. 10. 15:24
 33/50 anonim ***** válasza:
15%

"Ja és elmondanám, hogy egyáltalán nem vagyok olyan aki rózsaszín ködös felhőkbe kapaszkodik. Két lábbal járok a földön és nem 2 centivel fölötte...Azért remélem felfogod mit írok, mert eddig nagyon nehezen ment. De írom tovább...MOndhatjuk úgy is, hogy reálisan látom a dolgokat, és nem irreálisan. Még is történtek velem olyan dolgok, amiket nem tudok megmagyarázni és hova tenni, de megtörtént velem. Nem hallok hangokat, vagy nem látok mindennap furcsa dolgokat."

Korábban pedig:

"Én egyszer vettem fel velük a kapcsolatot, akkor egész nap rájuk koncentráltam, és üzentem nekik, hogy szeretnélek látni titeket. Aznap este láttam is Őket. 10 óra körül történt, hogy azt éreztem, hogy nézzek ki az ablakon. Előszőr nem láttam majd olyan 20 mp múlva megjelentek."

Ez tényleg egy tök átlagos, két lábbal a földön járó embert tükröz.:DD

Sajnálom, de te a társadalomra veszélyes vagy és tévképzeteid vannak.

"De egy ilyennel mint te, nem is érdemes magamat felhúzni:) MInt már írtam, én legalább tapasztaltam. Az meg b@sszottúl nem érdekel, hogy te mit gondolsz rólam, nekem is megvan rólad a véleményem. MAradjunk ennyiben."

Nem érdemes magadat felhúzni, de mégis felhúzod. A kommented második fele már igen indulatos. Látod, hogy mennyire instabil vagy?

"Illyés Viktorné neked nincs jobb dolgod mint másokon gúnyolódni?"

Neked nincs jobb dolgod, mint engem olvasni? Szerintem szabad országban élünk és senki se kötelezett arra, hogy elolvasd a kommentemet. Mégis olvasod...

A második felére pedig: Elnézést, hogy én a gondolataimmal nem hívok a Földre démonokat, földönkívülieket és csak egy átlagos szürke életet élek, amiben nincs varázserőm, vagy szuperhatalmam. :D

"Azért vagy h.ülye és ostoba, mert azt hiszed, hogy azzal amit leírtam azt akarom veled elhitetni, hogy higyj benne."

Nos, az előbb azt írtad, hogy nem érdemes magadat felhúzni. Most mégis csak szidni tudsz. Ismét látszik, hogy mint a legtöbb elmebeteg, te is instabil vagy...

"Amúgy sem azoknak van ez a topik, akik szűklátókörűek és nem hisznek az ilyen dolgokban. Válaszoltam a kérdésre, ennyi."

Tudod én úgy vagyok ezzel, hogy amikor valaki ufot lát, akkor azt érdemes kivizsgálni. Ha valakivel történik valami hihetetlen dolog, az megér egy elmélkedést. Na de amikor valaki a gondolataival a Földre hív idegen lényeket más galaxisból, annak már csak kényszerzubbony való...

2011. febr. 10. 15:31
 34/50 anonim ***** válasza:

A válasz írója 70%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 15:23

Köszönöm, legalább van olyan valaki, aki mellettem áll!

"Unalmas reggeltől estig a kötekedésed, nem kímélsz senkit, mindenki hülye csak te vagy a tökéletes, csak neked lehet igazad, téged nem érdekel a téma, neked minden hülyeség és kitaláció, vagyis csak azért vagy itt mert élvezed ha mindenkit sértegethetsz. "

És még akkor én vagyok pszichiátriai eset. Asszonyom, előtte nézzen magába, aztán csiripeljen(hozzáteszem:feleslegesen)!

" Ráadásul nem egyszer lebuktál már hogy több felhasználóval jöttél fel ugy hogy te csak ne sértegess itt senkit!"- Nahát, mégis kinek van arra ideje, hogy idejöjjön és leoltogassa az embereket...Főleg, ha az illető férjes asszony(elvileg). MErt úgy látom nagyon sok időd van. És vered itt az egódat, meg a "hatalmas" tudásodat, magyarán okoskodsz, amiről fogalmas sincs. Vicces:) Csak az ilyen emberektől kíméljen meg a sors.

2011. febr. 10. 15:33
 35/50 anonim ***** válasza:
6%

"És még akkor én vagyok pszichiátriai eset. Asszonyom, előtte nézzen magába, aztán csiripeljen(hozzáteszem:feleslegesen)!"

Rendben van, magamba nézek:

Átlagos, szürke életet élek, mint a legtöbb magyar.

Te mit csinálsz:

"Én egyszer vettem fel velük a kapcsolatot, akkor egész nap rájuk koncentráltam, és üzentem nekik, hogy szeretnélek látni titeket. Aznap este láttam is Őket. 10 óra körül történt, hogy azt éreztem, hogy nézzek ki az ablakon. Előszőr nem láttam majd olyan 20 mp múlva megjelentek."

Ki fog gumiszobaba kerülni, miután ráadják a kényszerzubbonyt?

Az átlag magyar ember, vagy az aki a gondolataival földönkívüli lényekkel beszélget a szomszéd galaxisból?

Egyszerű kérdés, válaszolj tömören, egyértelműen. Az elmegyógyintézetekben átlagemberek laknak, akik átlagos életet éltek, vagy olyanok, akik azt hiszik, hogy át tudnak telefonálni a szomszéd galaxisba?

2011. febr. 10. 15:38
 36/50 anonim ***** válasza:

"Ez tényleg egy tök átlagos, két lábbal a földön járó embert tükröz.:DD

Sajnálom, de te a társadalomra veszélyes vagy és tévképzeteid vannak."

Ha nem hiszed nem hiszed:) És? Én attól még tudom magamról milyen ember vagyok, egy ilyen parazitának nincs mit elmondanom magamról.

"Nem érdemes magadat felhúzni, de mégis felhúzod. A kommented második fele már igen indulatos. Látod, hogy mennyire instabil vagy?"

Mégis normálisan hangnemben írom:) Instabil? Lehet, de pont ezt akarod kihozni az emberekből, észrevételem szerint. Talán eléred a célodat, akkor eufólikus állapotba kerülsz? Vagy akkor minek vagy itt?

"Nos, az előbb azt írtad, hogy nem érdemes magadat felhúzni. Most mégis csak szidni tudsz. Ismét látszik, hogy mint a legtöbb elmebeteg, te is instabil vagy..."

Most magadból indultál kI?:)

Te kötekedtél velem, akkor mégis mi ez ha nem ostob.a és gyerekes viselkedés?:)

"Tudod én úgy vagyok ezzel, hogy amikor valaki ufot lát, akkor azt érdemes kivizsgálni. Ha valakivel történik valami hihetetlen dolog, az megér egy elmélkedést. Na de amikor valaki a gondolataival a Földre hív idegen lényeket más galaxisból, annak már csak kényszerzubbony való..."

Ha hiszel a földönkívűli életben, az idegenekben, akkor nem vonnád kétségbe azokat amiket az emberek írnak itt. Vannak olyan kommentek amik már tényleg nagyon...fantáziadúsak. De azt hiszem a telepátia az nem egy újszerű dolog a XX.században. Sőt, foglakoznak is vele, és kísérleteket is tesznek tudósok ezzel a témával kapcsolatban. És arra jutottak, hogy van telepátia.

Az idegenek pedig mérföldnyivel intelligensebbek nálunk. De úgy látom te nagyon nem vagy az:) Az unintelligenst mondanám még, de akkor emberszámba veszlek, én pedig nem akarok erre 'hajazni'.

2011. febr. 10. 15:39
 37/50 anonim ***** válasza:
0%

"Ha nem hiszed nem hiszed:) És? Én attól még tudom magamról milyen ember vagyok, egy ilyen parazitának nincs mit elmondanom magamról. "

Légyszives próbálj meg egy normális embert tükrözni instabil személyiség nélkül. Aki a szomszéd galaxisban el tud beszélgetni a gondolataival és leparazitáz másokat, az nem normális ember és veszélyes a társadalomra, mert tévképzetei vannak, álomvilágban él és agresszívan reagál.

"Talán eléred a célodat, akkor eufólikus állapotba kerülsz? Vagy akkor minek vagy itt?"

Az intergalaktikus telefonálást tanulmányozom. Szeretnék egy pizzát rendelni Lófej csillagködből. Állítólag ott dupla sajtos az andóriai asztrálparadicsomos megapizza.

"Most magadból indultál kI?:)"

A kommentet nem én írtam, amiben a másikat szidtam. Ha a jelzőknél az írója magából indult ki, akkor te voltál a kiindulópont, mivel te írtad...

"Te kötekedtél velem, akkor mégis mi ez ha nem ostob.a és gyerekes viselkedés?:) "

Vitának hívják ezt a "kötekedést". Mivel szidalmazva reagálsz, ezért egy bizonyos képet festesz magadról... Vitázni lehet normális, értelmes érvekkel is...

"Ha hiszel a földönkívűli életben, az idegenekben, akkor nem vonnád kétségbe azokat amiket az emberek írnak itt."

Ezekben hiszek. Abban nem hiszek, hogy Pistika a 7.c osztályból a koncentrálásával, gondolataival beszélgethet velük. Van egy hatalmas szakadék a logikus, értelmes feltételezés és az álomvilág, tévképzetek között... Ezt mint látom sokan nem értik.

"De azt hiszem a telepátia az nem egy újszerű dolog a XX.században. Sőt, foglakoznak is vele, és kísérleteket is tesznek tudósok ezzel a témával kapcsolatban. És arra jutottak, hogy van telepátia. "

Igen, de az, hogy kisérleti körülmények között ki tudnak mutatni műszerekkel xy agyi aktivitást még nem jelenti azt, hogy te át tudsz a gondolataiddal telefonálni a szomszéd galaxisba Zorgnak. Mint mondtam: "Van egy hatalmas szakadék a logikus, értelmes feltételezés és az álomvilág, tévképzetek között..."

"Az idegenek pedig mérföldnyivel intelligensebbek nálunk. De úgy látom te nagyon nem vagy az:)"

Szomorú, hogy csak csúfolódni tudsz. :(

2011. febr. 10. 15:49
 38/50 anonim ***** válasza:

"Légyszives próbálj meg egy normális embert tükrözni instabil személyiség nélkül. Aki a szomszéd galaxisban el tud beszélgetni a gondolataival és leparazitáz másokat, az nem normális ember és veszélyes a társadalomra, mert tévképzetei vannak, álomvilágban él és agresszívan reagál."

Mert te azt akarod elhitetni velem, hogy én ilyen vagyok:) Sajnálom, nem fog sikerülni ez az egész rábeszélősdi. Valójában most magadból indultál ki, annyi különbséggel, hogy nem tapasztaltál semmit.

"Légyszives próbálj meg egy normális embert tükrözni instabil személyiség nélkül"-

Egy ilyen nőnek, mint te vagy?Felesleges.:) Ezzel elmondtam mindent...

"Az intergalaktikus telefonálást tanulmányozom. Szeretnék egy pizzát rendelni Lófej csillagködből. Állítólag ott dupla sajtos az andóriai asztrálparadicsomos megapizza."

- Felőlem. Nem akadályoz benne semmi.

"Vitának hívják ezt a "kötekedést". Mivel szidalmazva reagálsz, ezért egy bizonyos képet festesz magadról... Vitázni lehet normális, értelmes érvekkel is..."

- Értelmes érvekkel, és normálisan válaszoltam a kommentedhez. de nekem ez sem volt elég. Te csak gúnyolodtál tovább, én pedig felemeltem a hangom amire te sértődötten újra elkezdél gúnyolodni. Azt hiszem akkor már szinte semmit nem számít, ha elengedek 1-2 enyhébben csúnya szót ( ami mellesleg nem is áll messze a valóságtól).

"Szomorú, hogy csak csúfolódni tudsz. :("

Azt te teszed, én csak folytatom.:)

2011. febr. 10. 15:55
 39/50 anonim ***** válasza:

de neked ez sem volt elég*

javítok

2011. febr. 10. 15:55
 40/50 anonim ***** válasza:
0%

"Mert te azt akarod elhitetni velem, hogy én ilyen vagyok:)

A kommentjeidet nem én írtam...

"Egy ilyen nőnek, mint te vagy?Felesleges.:) Ezzel elmondtam mindent..."

Csak magamat tudom idézni:

"Szomorú, hogy csak csúfolódni tudsz. :("

"Értelmes érvekkel, és normálisan válaszoltam a kommentedhez."

Válasz: "Felőlem gúnyolodhatsz, nem oszt nem szoroz:) A véleményemet és amit átéltem azt úgy sem tudod megváltoztatni, a te kis ostoba hozzáállásoddal."

Értem.

"ha elengedek 1-2 enyhébben csúnya szót ( ami mellesleg nem is áll messze a valóságtól)."

És én gúnyolódok. Értem.:)

""Ha hiszel a földönkívűli életben, az idegenekben, akkor nem vonnád kétségbe azokat amiket az emberek írnak itt."

Ezekben hiszek. Abban nem hiszek, hogy Pistika a 7.c osztályból a koncentrálásával, gondolataival beszélgethet velük. Van egy hatalmas szakadék a logikus, értelmes feltételezés és az álomvilág, tévképzetek között... Ezt mint látom sokan nem értik. "

Fura, hogy pont erre nem reagáltál...:)

2011. febr. 10. 16:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!