Diator miből gondolod, hogy 5 hónap múlva világháború lesz?
Akkor nem a Rokafeller hanem másik, nem tudom mi a neve,
De lehet hogy akkor nem angol volt hanem francia, és úgy foglalta el a vezetői pozíciót, anglia, és a világ felett, is,
Egy kicsit kuszálom a dolgokat, de amit leírtam... a többi jó, és az is hogy a család aminek a nevét nem éppen tudom, igen is , úgy vélem hogy a Rokafeller áll minden dolog mögött, legyen francia vagy angol... lényegtelen ...
Értsd meg, az mindegy hogy francia vagy angol,
Biztos meg volt rá az ok hogy , azt a nevet adták neki hogy : Angol száz misszió, lehet azért ez lett a neve mert a gyűlést itt tartották meg, az az angliában.
Nem a rokafeller család, másik, nem tudom mi a neve de meg keresem remélem megtalálom...
De ők is benne vannak nagyon is!!!:..
ezeket nem én találtam ki :DDD
Jó hogy van benne logika... Mivel igaz !...
hu de reg olvastam ennyi fsagot amit a kedves kollega osszehozott.
Az osszeeskuves elmeleted egyetlen pontjan szerintem te is szennerohogod magad, csak ehhez le kell allni minden tudatmodositoval...
azt irtad: " Terveik vannak, és a legnagyobb terv egyike a sok közül: a népesség szabályozás, mi erre a legjobb megoldás? = hámorú..."
akkor nem valami virus mi? haboru. hat persze. 500 millio embert kinyirni haboruban, kicsit macerasabb mint egy virust kifejleszteni, ami ellenall a ma ismert antibiotikumoknak.
FElolem terjeszd a butasagaidat, de azert egy kis onmerseklet jol jonne, mielott elhiteted szerencsetlen tinikkel, hogy te igazat mondasz.
Kedves tv nezo gyerekek. DIator bacsi OLTARI NAGY BAROMSAGOKAT HOZOTT ITT OSSZE. aMENNYIBEN a sajat velemenyet hozta itt le, es nem allitja be tenykent, ugy most megkovetem, es elfogadom, hogy o ebben hisz
Megint meg kérdezem,
Miért nem mond le az egyiptomi elnök, több mint 300 ember halálos áldozata árán sem még???? Mért akar még elnök lenni szeptemberig? MIért???
Gondolom ő is benne van ez az egész arra jó hogy felkuszálja a közel és kelet ázsiai arab világot...
Csak gondoljatok bele egy kicsit..
Tegyük fel, hogy vírust szabadítanak el a népesség szabályozására. Ellenáll minden létező ellenanyagnak (megjegyzem, az antibiotikum a baktériumokat öli meg), de van olyan fejlett a mai tudomány, hogy viszonylag rövid időn belül összedobnak egy vakcinát és megfékezze a járványt. Azok a ma ismert vírusok, amik halálosak, pedig nehezen terjednek.
Ellenben a háborút már nehezebb leállítani. Minden résztvevő saját magát akarja védeni, és a másikat lecsapni, ergo az egész egy oda-vissza működő folyamat. Támad az egyik, a másik visszatámad, mert mint tudjuk, a támadás a legjobb védekezés.
Mert egy hulye venember, bakker.Kicsit emlekeztetsz egy ismerosomre, aki akkor is ragaszkodik a hulyesegeihez, amikor o maga is meg van gyozodva h hulyesegeket beszel.
Ne ijesztegesd itt a gyerekeket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!