Diator miből gondolod, hogy 5 hónap múlva világháború lesz?
"Szögezzünk le pár dolgot, nem 18 éves fejjel gondolkodok hanem 19, mivel ma van a szülinapom... :) "
Gratulálok, de semmit sem változtat a mondandómon...
A forrásaiddal az a baj, hogy SZAROK. Az UFO magazin, a hírekneked, a blikk és társaik NEM források. Legalábbis nem hitelesek.
"Ez mind szép és jó dolog, de abba bele gondoltál, hogy az elektromos autók nem bírnak el akkora súlyt mint a olajjal működő autók? "
Ezt a hülyeséget megint honnan veszed? Látod pont ez a gond. Ha ezt valahol olvastad akkor baromság, ha a hasadra csaptál akkor szintén az... Példa: Ültél már trolin BP-en? Tudtad, hogy az is elektromos? Szerinted gyenge lenne? (lévén elviszi 100 ember (8 tonna) rakományt és a busz magába is sok tonna. Vagy ültél már villamoson? Az 20-30 tonna "rakományt" is könnyedén elvisz + a tömege is sokkal több, mint a trolinak. És az is elektromos. Elárulom, hogy az elektromos motorok általánosságban jóval erősebbek, mint a robbanómotorok. A robbanómotor egy elavult és korlátolt technológia, ráadásul a hatásfoka és százszorta rosszabb, mint az elektromos motoroké. Az elektromos motorok térhódításának jelenleg egyetlen egy akadálya van: Az akkumulátorok drágák.
Látod, pl. az ilyen infókért érdemes néha értelmes dolgokat olvasni. Tudományosat. Nem összeesküvés-elméletet, meg UFO magazint meg mittudomén milyen butaságokat.
"Nem találom ki a dolgokat, logikára építem , hírekre, tudományra, gazdasági helyzetekre, "
- A logika nem veled született tulajdonság. TANULNI kell. SZABÁLYAI vannak. Majd ha tanultál logikát, akkor fogsz arra építkezni. Te csak AZT HISZED, hogy logikára építesz, tulajdonképpen csak fantazmagóriákat kreálsz.
- A hírnek olyan az értéke, mint a forrása. Ha hírekneked.hu-t, blikket vagy origot olvasol az olyan is. Ha megnézed pl. a NATO híreit egyiptomról ( [link] ) meglepődnél mennyivel "más", mint a hírekneked.hu hírei...
- A gazdasági helyzetet az tudja értelmezni, aki ért a gazdasághoz. Te nem értesz. Ez nem a te hibád, több évig kell(ene) tanulni, hogy érts hozzá legalább felületesen. De ne akard bebeszélni magadnak, hogy értesz hozzá mert nem.
"Annyit kérnék, hogy a oldalakat amiket így a vége felé linkeltem olvasgasd el."
Nem olvasom. Elmagyaráztam feljebb, hogy miért nincs értelme ilyen szarságokat olvasni. Olvass normális híreket.
Elolvastam amit írtál, de nem szeretnék rá időt adni, hogy elmondom róla a véleményemet , remélem nem baj.
Én kedvelem azokat akiknek van véleménye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!