Szerintetek ez igazi, vagy valahogy megcsinálták?
De el tudom képzelni, hogy internetről vesznek egy ilyen képet, amit én is találtam két mp alatt:
Rá világítanak egy pöttyöt és kész is. :)
És ezen a videót is látszik, hogy csak egy háttér fotó és csak a pöttyi mozog.
http://www.youtube.com/watch?v=7Zn0IVBWTG0&feature=related
BUSTED
22:21
Ha olyan technikájuk van, hogy több száz fényévről ide tudnak jönni és ilyen járműveket csinálnak, akkor mi a lótúró tudásunkra lehet nekik szükségünk. :D
Kedves 00:05 ös!
Össze sem lehet hasonlítani a kérdező által linkelt és az általad linkelt videót!
Nem tisztáztad, mert a te videódban:
-A kép alján,amikor a vége felé lejjebb mozdítják a kamerát,akkor az a fal nagyon természetellenesen "mozog".
-Az "UFO" nak a "fénye" nem képez átmenetet, olyan mintha szilárd fehér tárgy lenne.(vagy csak paint trükk...)
-Nincs a videón mozgó fény,még az utcai lámpák fénye sem verődik vissza más szögben mikor mozgatják a kamerát.
A kérdező által linkelt videóban pedig:
-Láthatók mozgó fények az UFO-n kívül
-egy ember áll és mozog a felvételen
-az utcai fények mindhárom külön felvétel szögéből másak
-Az UFO fényének van átmenete,nem látszik szilárd fehér tárgynak
-Amikor az UFO felrepül,akkor a kamerát elég magasra felmozdítják az UFO után(Ellentétben az általad linkelt videóban,ahol valószínűleg nem volt elég nagy a kép.).
Véleményem szerint a te videódban tényleg csak egy fényképet láthatunk,de ez nem igaz a többire.
Köszönöm hogy elolvastátok.
A két videó ugyan abban az időpontban lett feltöltve. Szerinted ha az egyiken tiszták kivehető, hogy fake, akkor a másik nem lehet. Nem csak paint létezik, hanem komolyabb videó szerkesztő programok is. Nem tudom ebből egy rossz minőségű videóból, hogy állapíthatod meg ilyen biztosan, hogy pl. mozog a fény, vagy, hogy nagyon magasra emelték a kamerát, kukk sötét van, csillagok sem látszanak. Szóval nem sok értelme. Az, hogy ott meg egy ember áll, nem bizonyít semmit, főleg, hogy nem látszik pontosan hol áll, mármint nem látszik a lába.
Tutti, hogy fake, és várom a leleplező videót.
Hát Ok.
Szerintem nem látszik fake-nek.
Majd meglátjuk.
szerintem meg egetverő nagy baromság hogy ennyire csodákat csaptok belőle. namindegy..
szerintem csak akkor jönnek közel a földhöz, meg iylen városokhoz, ha valami gond van a hajóikkal repűlőikkel vagy mi a fenék ezek a tárgyak.. más különben jó messzire elkerülik a földi szférát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!