Mit gondolsz a véleményed a SETI állításáról a 2012-vel kapcsolatban?
A földönkívüli kozmikus mozgásokat, és egyéb csillagközi jelenségeket vizsgáló szervezet szerint 2012. december 21-én valóban bekövetkezik a világvége. Sokan és sokféleképpen pletykálják és indokolják, hogy 2012. december 21-én befellegzik a Földnek. Az orosz Nyezaviszimaja Gazeta írásából az derült ki, hogy a jelzett napon három űrhajó ütközik bolygónkkal, és akkor annyi, vége a dalnak… A SETI (Search for Extraterrestrial Intelligence) tudósai kiderítették, hogy ez a három végzetes űrhajó ugyan jelenleg még a Plútó mögött tartózkodik, de ne legyenek kétségeink, hogy serényen közelednek felénk. Ráadásul a legnagyobb űrhajó 240 km széles! Némi megnyugvás: a két másik nem ilyen nagy… A SETI eme kinyilatkoztatása az alaszkai HAARP megfigyelő-állomás adatait is figyelembe vette. tovább>>>
2012 már régóta terítéken van. Sokan sokfélét jósolnak. Van, akik szerint a maják a tudásukat nem maguktól szerezték, hanem idegenektől (akik az égből jöttek a földre) tanultak sok mindent. Egyesek szerint utalások vannak erre a tőlük fennmaradt rajzokról, stb. Egyesek szerint a naptáruk végetérte azt az időpontot jelöli, amikor az idegenek újra visszatérnek közénk.
Most lehet találgatni, hogy valaki meglovagolta ezt a feltevést és egy hatalmas "kacsát" hozott ki belőle, vagy mindez igaz és ez a "hír" mintegy alátámasztja ezt a feltevést.
Teszek én is egy kétségbeesett próbálkozást: [link] Ez kérlek a SETI hivatalos oldala. A cikk pedig nem más, mint a kérdésben ismertetett ostobaság cáfolata. A SETI hivatalos oldalán, cáfolat, lényegében lehülyézik azokat, akik elhiszik. Nem én a SETI. Én pusztán Taigetosz-pozitívnak gondollak.
Ha elolvastad a cikket, értelmezted, és elfogadtad, mint egyetlen HIVATALOS forrást utána dumálj. Addig csend.
Kedves Utolsó!
Ha nem tudnád, 1 napig fent volt ez a hír, hogy 3 idegen űrhajó tart a Föld felé, ám igen lassan...
Aztán valamiért leszedték ezt a hírt.
Olyan cikk sosem jelenik meg (főleg ufo témában) ha utána nem cáfolják meg...;)
És nem azt mondom ezzel, hogy ez a hír ami a kérdésben van az igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!