Mit gondolsz a véleményed a SETI állításáról a 2012-vel kapcsolatban?
A földönkívüli kozmikus mozgásokat, és egyéb csillagközi jelenségeket vizsgáló szervezet szerint 2012. december 21-én valóban bekövetkezik a világvége. Sokan és sokféleképpen pletykálják és indokolják, hogy 2012. december 21-én befellegzik a Földnek. Az orosz Nyezaviszimaja Gazeta írásából az derült ki, hogy a jelzett napon három űrhajó ütközik bolygónkkal, és akkor annyi, vége a dalnak… A SETI (Search for Extraterrestrial Intelligence) tudósai kiderítették, hogy ez a három végzetes űrhajó ugyan jelenleg még a Plútó mögött tartózkodik, de ne legyenek kétségeink, hogy serényen közelednek felénk. Ráadásul a legnagyobb űrhajó 240 km széles! Némi megnyugvás: a két másik nem ilyen nagy… A SETI eme kinyilatkoztatása az alaszkai HAARP megfigyelő-állomás adatait is figyelembe vette. tovább>>>
Oké, hozzászólok:
Egy debill vagy.
Úgyhogy most szépen vedd le azt a szemetet a weboldalnak csúfolt másik szemétről, legalább nem égeted magad tovább ezzel a kamu hírrel.
Mielőtt becsapódnának, előtte lefékeznek! És azt fogják mondani:" Halló, halló földlakók! Erre jártunk, gondoltuk beköszönünk.
Aztán már mennek is tovább. Mert valójában nem is ránk kiváncsiak.
És az a kérdés is felvetődik, hogy miért pont Velünk akarnának kapcsolatba lépni?? Erre, ha tudsz válaszolj köszi
egyébként én hiszek a földönkívűleikben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!