Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Szerintetek mi fog történni...

Szerintetek mi fog történni 2012-ben? (részletek lent)

Figyelt kérdés

Szerintetek a Nibiru mögött áll valami/valaki?

Vagy csak simán belénk jön?

2011. jan. 29. 20:25
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:

A Niburu megközelíti a földet.Ez azért veszélyes,mert olyan közel halad el a Föld mellet,hogy a bolygónk gravitációs ereje már be tudja vonzani a Niburut.

Nem lehet tudni mikor,de valamikor fog történni valami katasztrófa.Mindíg is volt és lesz is,csak az emberiség olyan egoista,hogy azt hiszi ez most nem történhet meg.Ráférne az emberiségre egy tisztítótűz.

2011. jan. 30. 12:03
 22/39 anonim ***** válasza:
100%

ami talán -TALÁN- reális lehet az valami természeti katasztrófa. bár arra kíváncsi lennék h a maják h jósolgattak így, ugye abban megegyezhetünk h ez egy ciklus vége. és ha ők úgy mérték a ciklusokat h -tegyük fel a helyzetük miatt- elkapta őket egy hurrikán ami tropára vágta őket és akkor ez volt egy ciklus vége, jött a következő megint elkapta őket egy hurrikán és így tovább...(nat.geon láttam nemrég egy dokumentum filmet erről, és ott vmi olyasmit olvasott ki az arc a képből h áradás)

de h ütköznénk a nibiruval(amit már lazán láthatna bármelyik hobbi csillagász-csak nem fénysebességgel jön az a szar) meg h pólusváltás, áhh nemhiszem. meg most az ufók? 5000éve összespanoltak a majákkal aztán lezsírozták h 2012.dec.21.-én jönnek csak h együtt karácsonyozhassunk?:D:D:D:D de majd kiderül mi lesz, szerintem semmi

pacsi

2011. jan. 30. 12:47
 23/39 anonim ***** válasza:

Annyit tennék hozzá azokhoz a válaszokhoz, akik azt mondják, azonnal kiszúrnánk, ha valami objektum erre tart:

1. Nemrég mondták el a csillagászok, hogy csak akkor tudják megmondani, hogy valami erre tart, ha meglátják. Nem látják meg, ha az "ég" nem azon részét vizsgálják. Azt hiszem szeptember 8.-a körül is 2 meteor száguldott el Föld-Hold távolságon belül, amiket nem láttak, hogy jönnek.

2. Ha jönne is valami nem jelentenék be, mivel pánikot keltenének. A pánik káoszt szülne, nem dolgoznának az emberek, hanem rabolnának, ölnének is talán, se a kormány, se a rendfenntartó szervek nem tudnák az embereket megfékezni.

A Nibiruról egyébként sokfélét mondanak, mekkora lehet. De ha nagy, akkor nem a Föld "vonzza" majd be a gravitációs mezeje által, hanem épp ellenkezőleg. A Jupiter is például magához vonzott holdakat, szerintem ha vonzásról van szó inkább ez történne. Minket is bevonzana, mint egy holdat. Senki nem ejt erről szót, de ha annyira nagy, és nagy a gravitációs vonzása, akkor a Holdjai is követnék a pályáján. És ha azok követik, simán azok közül is valami belénkjöhet, nem kell feltétlenül egy egész bolygóra gondolni.

2011. jan. 30. 15:24
 24/39 A kérdező kommentje:

Biztos, hogy a Nibiru nagyobb mind a Föld.

Bármi megtörténhet.

Lehet, hogy tényleg a Nibiru fog vonzani minket magához, és csak annyira, hogy ugyanolyan sebességgel halad a Föld mind a Nibiru, mert valami miatt nem tudja teljesen magához vonzani a Földet :D

És akkor tennénk a Galaxisban egy sétát :D

Vagy az is jó lenne, ha a Nibiru tényleg nagyobb lenne, de a Földnek sokkal erősebb lenne a vonzása.

A Nibiru hoz maga után pár milliárd meteort, és a Föld a meteorokat úgy magához vonzza, hogy keringjenek a Föld körül. Akkor a Hold mellett több milliárd meteor is keringene körülöttünk :D És akkor a Földet már nem érhetné olyan katasztrófa, hogy pl. egy meteor csapódna be, vagy mit tudom én, egy másik bolygó, mert a körülöttünk keringő meteorok felfognák a becsapódást.

Kár hogy ezek nem lehetségesek :S

2011. jan. 30. 17:22
 25/39 anonim ***** válasza:

Mi lesz 2012-ben? Jön a medvedisznóember, és megeszi az egyik herédet, és fél herével kell leélned a hátralévő életedet.

Jól van, most viccen kívül. Ez amit elmondtatok nem feltétlenül baromság, de azt mondja már meg valaki, hogy ez miért pont 2012 dec. 21.-én történne? MErt a maják ezt mondják? Ugyan már! A majanaptárban valóban ez a 2012-es dátum áll, de hogyha van naptáruk akkor szerintem volt időszámításuk is, 5000 éve, és az akkori 2012-re jósolták (és lám nem következett be), és nem a későbbi emberiség - vagyis a mai - időszámítására gondoltak.

A másik lehetőség az a Naribus izé. Nincs olyan csillagász, aki 2-3 évre előre meg tudná mondani, napra pontosan, hogy mikor ütközik belénk, sőt azt se tudnák megmondani, hogy belénk ütközik, vagy csak elhalad mellettünk. Még ezer más okot is mondhatnék amiért ez nem következhet be. Szóval, erről ennyit.

Idegenek? Jaj már! Miért pont akkor jönnének ide? Ezt nem értem. Egyébként nem hiszem, hogy az emberiség találkozni tudna valaha is, bármilyen idefen fajjal, mert ugyan biztosan létezik más életforma, - nem a kicsi zöld, nagy fekete szemű emberkékre gondolok hat lábujjal - méretük, minden bizonnyal, teljesen más. A világegyetemben rengeteg nagyságú méret létezik, lehet, hogy akkorák mint egy atom 1/500000000000 része, de azis lehet, hogy 50000000000000-szor akkorák mint mi. Remélem értitek ezt a méretes dolgot.

Szóval erről az egészről ennyit.

Ha mégis 2012-ben világvége lenne, akkor jó az araboknak, mert ők méga 7. században élnek - más időszámítás lévén - tehát minden bizonnyal megúsznák. De nem lesz világvége.

Üdv.

2011. jan. 30. 17:31
 26/39 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező! Annak a bolygónak nagyobb a gravitációs vonzása, amelyik nagyobb méretű. Előző voltam.

Üdv.

2011. jan. 30. 17:34
 27/39 Tom mester ***** válasza:
Na szóval nézzük csak,a közép-amerikai népek naptárában ott van az a 2012 dec 21-es dátum, igen ám DE az csak azt jelzi, hogy véget egy korszak, ahogy véget ért előtte még 12 alkalommal, naszóval, ha akkor is lett volna világvége, akkor szerintetek itt és most erről diskurálnánk? Jah igen a naptárban van 14,15,16... stb. forduló is.
2011. jan. 30. 20:18
 28/39 anonim ***** válasza:

Egyetértek,azzal a hozzászólóval,aki szerinte a Nagy CTHULHU felébred,és elpusztítja mindazokat,akik nem imádják őt. Mi ketten fogjuk túlélni az egészet,hiszen mi mindig is tudtuk,hogy ez valóság és,hogy a Nagy Öregek léteznek!

Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn.

2011. jan. 30. 22:04
 29/39 A kérdező kommentje:

Akkor már 3-man vagyunk :D

Mert én is :D

2011. jan. 31. 19:26
 30/39 anonim ***** válasza:
Most olvasom a hozzászólásokat, hogy meglátogatnak minket földönkívülienk. Ezt honnan veszitek? Én ezt még sehol nem olvastam.
2011. jan. 31. 20:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!