Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Hiszel az Ufókban? (Kérdésed...

M@x kérdése:

Hiszel az Ufókban? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés

Csak Ennyit írjatok a hozzászólásotokba: Igen!

Vagy azt hogy: Nem!

Vagy azt hogy: Nem tudom!

2011. jan. 29. 10:29
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
Azt hallottam, az atombombák robbanásakor keletkezett hatalmas fénykitöréssel hívtuk fel magunkra a figyelmet, és azóta járnak ide "tanulmányozni" bennünket, ill. ellenőrizni, hogy az univerzum ellen tervezünk-e valami hasonló merényletet, vagy csak saját magunkat pusztítjuk.
2011. febr. 18. 19:34
 42/46 anonim ***** válasza:

Egyetértek az előzővel, tényleg magunkat pusztítjuk a minden ok nélküli háborúkban...

Ja, hogy a pénz?

Erre nem tudok mit mondani....

2011. febr. 18. 19:59
 43/46 anonim ***** válasza:

Igen is és nem is.

Hiszem hogy keletkezett más bolygón is élet, de nem hinném, hogy egy embernél nagyobb szintű intelligenciával, sőt az sem biztos hogy szén alapú életforma vagy szervekkel látja el az életfunkcióit. Már ha van fejlettebb lény és nemcsak egysejtű eukarióták.

2011. máj. 2. 00:51
 44/46 anonim ***** válasza:
Az atombombák egyáltalán nem adtak le hatalmas fényt, és maximum 70 fényéves térségben, de ezen belül is csak egy, viszonylag szűk kúpban lehetne látni, már ha valaki figyeli is; ez maximum 20-30 csillag. Az esély eléggé csekély, hogy ezt bárki is meglátta :)
2011. máj. 2. 01:02
 45/46 Fuuton ***** válasza:
Biztos, hogy van fejlettebb lény az embernél, hisz a Földre se magától került az élet, és ahonnan idekerült valószínűleg már sokkal fejlettebb.
2011. máj. 2. 09:08
 46/46 Valaki Renáta ***** válasza:

Én az emberek szellemi tudatában hiszek és abban ami ezen is túlmutat.

Ufo-k pedig léteznek, és ez független attól hogy én mit gondolok erről.

Nem arról szólt a kérdés hogy ki vezeti őket, mert az talán egy érdekesebb téma lehetett volna..:)

2011. júl. 25. 13:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!