Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Hiszel az Ufókban? (Kérdésed...

M@x kérdése:

Hiszel az Ufókban? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés

Csak Ennyit írjatok a hozzászólásotokba: Igen!

Vagy azt hogy: Nem!

Vagy azt hogy: Nem tudom!

2011. jan. 29. 10:29
1 2 3 4 5
 31/46 Titokgazda ***** válasza:

Én nem hiszek az azonosítatlan repülő objektumokban.

Mellesleg, ha feléd hajítanak egy kavicsot, akkor amíg repül, nem felejtjük el közben, hogy az bizony egy kő. Tehát nem azonosítatlan.

Ha egy ismeretlen eredetű repülő dolgot észlelnek a radarok, rögtön megy valami sebességmániás őrült drogos berepülni a környéket. Majd ráhúzzák a repülő dologra az UFO kifejezést, és máris azonosítva van.

Egyébként még annyit fűznék a kommentekhez, hogy

A HIT a nem látott, nem tapasztalt dolgokban való bizonyosság.

Tehát aki látott, az nem hisz. Az tud.

Ha meg valahol messze-messze repkednek az űrlények, akkor szerintem teljesen tisztában vannak vele, hogy mi az a jármű, vagy technológia, aminek segítségével repkednek. Tehát nem azonosítatlan.

Minden nézőpont/viszonyítási pont kérdése.

UFO-k nincsenek, és nem is lesznek.

Egyébként: Repülni csak légtérrel rendelkező helyen lehet.

Máshol lehet siklani, zuhanni, haladni, stb.

A magyar nyelvet meg mindenki tanulja meg még általános iskolában!

2011. febr. 15. 15:18
 32/46 Fuuton ***** válasza:

Nem értem ezt az okoskodást utolsó...

Repülni csak légtérrel rendelkező helyen lehet.

Egy helyet mondj nekem, ahol nincs légtér...

Az űrben sincs tökéletes vacuum...

Gondolom, hogy az UFO-k nem az óceánból fognak előbukanni.

2011. febr. 15. 19:46
 33/46 A kérdező kommentje:
Fuuton: Sokan láttak már USO-t (Azonosítatlan Úszó Tárgy) ami a vízből repült fel majd újra lerepült, siklott a víz tetején és lemerült.
2011. febr. 16. 05:20
 34/46 attila6 ***** válasza:
Igen DE tisztában kéne lenned kedves kérdező,hogy mit is jelent az UFO.
2011. febr. 17. 16:33
 35/46 anonim ***** válasza:
Hiszünk-e az azonosítatlan repülő tárgyakban? Ez aztán az értelmes kérdés, gratulálok!
2011. febr. 17. 18:24
 36/46 anonim ***** válasza:

Kb. 15 évvel ezelőtt éjjel felébredtem, kimentem a kishelyiségbe, miközben azon járt az agyam: "De érdekes macskával álmodtam! Rózsaszín volt. ... de nem volt sem szőre, sem bajsza!!!" Mindegy, nem filóztam rajta tovább, visszafeküdtem és aludtam reggelig. El is felejtettem.

Jópár hónappal később láttam a Tv-ben először azt a filmet, amit a K51-es körzetben történt UFÓ-lezuhanásról készítettek, ott láttam a ferde-szemű lényekről készített rajzot. És rögtön beugrott: "De az én rózsaszín macskám álmomban pont így nézett ki! Lehet, hogy nem álom volt?"

Mivel azokat a lényeket profilból még senki nem rajzolta meg, ezért azt hisszük, hogy a fejformájuk hasonló a mienkéhez. Az orr és szájrészük ugyanúgy előreugró, kiemelkedik az arc síkjából, mint ha profilból a macskát nézed! Ezért hittem én azt, hogy macskával álmodtam. És ezek szerint az sem biztos, hogy közülük mindegyik szürke. Ahogy köztünk vannak fehérek, feketék, sárgák.

Hangsúlyozom: addig, amíg a K51-es körzetről készített filmet be nem mutatták, soha nem láttam ezekről a lényekről rajzot, ezért hittem, hogy macskával álmodtam.

Ezek után mindenki azt gondol, amit akar, abban hisz, amiben akar.

Ja! Azért, mert a Föld nevű bolygón élő "értelmes lények" még nem találtak másik bolygón élő értelmes lényeket, az még nem bizonyítja azt, hogy az egész univerzumban (tejútrendszer, saját galaxisunk és a több millió másik galaxis együtt) nem élnek értelmes lények.

2011. febr. 18. 08:34
 37/46 Fuuton ***** válasza:

Kijavítalak utolsó :D

Több milliárd galaxis!!!

2011. febr. 18. 09:49
 38/46 anonim ***** válasza:
NEEM!
2011. febr. 18. 15:54
 39/46 anonim ***** válasza:
Igen,csak nem úgy néznek ki (sztem)ahogy a filmekben-zöld,nagy szem stb.. de sztem vannak rajtunk kívül mások is
2011. febr. 18. 16:34
 40/46 anonim válasza:
földön kívüli élőlény nagyon valószínűleg van, de h pont mi érdekelnénk őket azt kétlem
2011. febr. 18. 18:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!