Mondjátok az UFO-s elképzeléseiteket. Akármi jöhet, minden hozzászólásra zöldet nyomok :D (? )
Pl.:
Az UFO-k háborút akarnak rendezni ellenünk!
A NASA észlelte, hogy 2012 decemberén ér ide 3 többtucat kilóméter nagyságú azonosítatlan repülő tárgy, a Földhöz.
Körülbelül ekkor ér véget a maja naptár.
(ez igaz)
Ilyeneket várok :D. Másmilyenek is jöhetnek!
Több elméletem is van:
1. Az UFO-k vezetői a jövőből jött emberek. Azért vigyáznak rá, hogy ne találkozzunk velük, mert akkor megtörne a tér-idő-kontinuum, megváltozna a jelenjük, lehet, hogy meg se születnének, stb.
2. Az UFO-k vezetői a Földről származnak, egy előttünk itt élt civilizáció tagjai, amit nevezzünk Atlantisznak. Vannak arra utaló nyomok, hogy már a mi emberiségünk előtt is élt itt egy emberiség. Több tízezer éves Homo sapien sapiens (mai ember) csontvázat találtak pl. a Himaláján. Aztán az első évezredben olyan szobrokat készítettek az emberek, amin együtt ábrázolták a dinoszauruszokat és az embereket (és ekkor még nem tudtak arról, hogy valaha dinók éltek a bolygón). Valakinek el kellett mondani nekik. Szinte minden nép történetében találunk utalásokat olyan emberekről, akik segítették őket. Pl. a dogon népnek magas szintű csillagászati tudást adtak át az égből érkezett emberek. Vagy ott van Tollas Kígyó, aki az aztékokat megtanította a földművelésre, meg egyebekre. Meg ott van a Védák, amiben olyan eseményt vázolnak fel, ami leginkább űrcsatára emlékeztet.
Erről bővebben Nemere Istvántól lehet olvasni az Atlantiszos könyvében. A pontos címét nem tudom, sajnos kölcsön adtam és nem kaptam vissza.
Olyan hatalmas a világegyetem, hogy nagyképűség lenne azt hinni, hogy csak mi vagyunk!
Amúgy pár hete volt a híradóban, hogy a NASA tudósai idegen életformát találtak itt a földön
Ez még egyáltalán nem biztos, hogy az a 3 tárgy létezne. Hiszek benne hogy azok a valamik , az a 3 tárgy létezik, ide ér és segít nekünk, lehet hogy nem a galaktikus föderáció, mivel ha az lenne már biztos hallottam volna róla,
A plejád videó jelentette be először hogy 2012-ben hajók ezrei fognak érkezni a földre. Amelyek jók.
De nem lehetünk biztos dolgokban,
Azt is kell nézni hogy egy Ezotéria oldalon jelent meg ez a dolog. Azt is mondták hogy 2009 végén bejelentik az ufók létezését, nem ezt történt.
Ha jönnek jöjjenek, ha jók barátságos leszek velük, ha nem jók akkor pedig úgy haza kergetem őket, hogy a lábuk nem fogja érni a földet.
Az ezotériás dolgot vissza szívom, már erősebb források is vannak a dologban úgy néz ki, hogy tényleg 3 hajó közeledik a föld felé.
a kör alakú, hasonlít a Milkiádészok hajójához, olyasmi a hajójuk mint egy ebihal , de több száz kilométer hosszúak, és szemből nézetből, kör alakúak.
Hát nem tudom, gyerekek, sajnos én sem tudok mindent.
Én a gömbvillám jelenségkörre vagyok rá kattanva.
Sok olyan felvételt néztem már, ahol az azonosítatlan objektum gyorsan mozgott és fénylet. Sok ilyen tárgy hasonlít, a gömbvillámokhoz. Ez persze nem jelenti azt, hogy minden ilyen észlelés csak gömbvillám lenne, de elég sok olyan van, amely az.
14 éves vagyok.
Már alig várom 2012-őt!
Kíváncsi vagyok, mi lesz!
Ha rossz szándékkal jönnek, akkor készüljünk a háborúra :D
Viszont, ha igaz az, hogy hajóik többtucat kilóméter nagyok, szélesek stb..., akkor szerintem nem éppen egy magasságban vagyunk velük :D.
Lehet hogy maguk a földönkívüliek több méter magasak.
Vagy egyszerűen csak, veszik a fáradtságot, és építenek?
Jó lenne ha az emberek is ezt tennék, de hiába :S.
Az ufók a cigányokat használják gazdatestnek, és mikor többen lesznek átalakulnak és elfoglalják K-Európát, aztán a Földet.
Kérem azt a zöldet :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!