Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Szerintetek mik azok a drónsze...

Szerintetek mik azok a drónszerű autóméretű repülő tárgyak amik ellepték New Jersey-t?

Figyelt kérdés

dec. 12. 15:13
1 2 3
 1/26 mindentudó99 ***** válasza:
54%
Videó link?
dec. 12. 15:21
 2/26 anonim ***** válasza:
70%
azok drónszerű autóméretű repülő tárgyak
dec. 12. 16:31
 3/26 anonim ***** válasza:
32%
Nem láttam olyanokat.
dec. 12. 16:31
 4/26 Szervizmérnök úr ***** válasza:
20%
Tombol megint a kérdésgenerátor.
dec. 12. 17:53
 5/26 Szervizmérnök úr ***** válasza:
14%

Lehet, hogy Elon Musk szórakozik vagy valaki hasonló kaliberű (gazdagságú) "entitás".

Lehet, hogy nem véletlenül repültek Trump golfpályája felett is.

Lehet, hogy valami nagy reklám sül ki belőle.

Lehet, hogy Amazon reklám lesz, a drónos szállítások kapcsán.

Annyit máris elmondtak az illetékes hatóságok, hogy a jelenség nem utal földönkívüli tevékenységre, azaz nincsenek misztikus produkciók, fizika megsértése. (Ki hitte volna...)

Legfeljebb, amit hozzáköltenek az álmodozó fikciósok, de az nem számít. Ők már csak ilyenek.

dec. 12. 20:23
 6/26 Szervizmérnök úr ***** válasza:
35%
Újabb infómorzsa került ki, elképzelhető valamelyik állami tisztségviselő szerepe a drónok ügyében.
dec. 12. 22:44
 7/26 A kérdező kommentje:

Én is arra gondoltam hogy ez Musk és Trump közös biznisze lesz.

Ez a logikus.

Viszont az egyik képen látszik egy rája alakú gép. Egy ilyet láttam 2009-ben.

dec. 13. 08:59
 8/26 A kérdező kommentje:

Ezt láttam.

[link]

dec. 13. 09:17
 9/26 Szervizmérnök úr ***** válasza:
28%

Most már szivárognak más elképzelések is, egyrészt több gépet azonosítottak, ami személyzettel működő legális járat.

Voltak drónok, ami ugyanaz, csak többször is látta, illetve bejelentette a lakosság.

Van egy olyan nézet már félhivatalosan is, hogy nem jóindulatú trollkodás állhat a háttérben, tehát valaki vagy valakik csak direkt szívatják az embereket.

Hobbidrónosok kezdenek pánikolni, mert ha az ügy kapcsán szigorítani fogják a törvényeket / szabályokat, az nekik lesz szívás.

dec. 13. 09:35
 10/26 A kérdező kommentje:
Igen. De hogy került egy ilyen gép 15 évvel ezelőtt Magyarországra a házunk fölé?
dec. 13. 10:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!