Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Vallásosként lehet szurkolni...

Vallásosként lehet szurkolni a New Jersey Devilsnek?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2018. ápr. 17. 06:33
 1/7 anonim ***** válasza:
91%

NEM!!! És a 666-tól a Devil című számot se hallgathatod, sőt, egyik számát se. Nem kajálhatsz szegeden az Inferno burgernél, és nem utazhatsz 6x6 taxival. Az ördöglakattal meg se próbálj bajlódni, és meg ne próbáld "Sáta" nevű településünket meglátogatni (BAZ megye), nehogy azt kelljen mondanod a telefonban, ha a helyi pap/lelkész felhív, hogy "Sátán vagyok".

Ne nevettes már bakker....

2018. ápr. 17. 09:09
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Kérlek mondd, hogy ez nem komoly...

Ez olyan mintha azt kérdeznéd, hogy vallásos ember kirándulhat-e a Solymári Ördöglyukhoz.

Ez a nevük, nem a vallásuk.

2018. ápr. 17. 09:09
 3/7 anonim ***** válasza:
86%
Miért ne lehetne? Ha ez a kedvenc csapatod. Gondolom nem a nevük miatt lettek a kedvenceid, hanem a játékuk és játékosaik miatt.
2018. ápr. 17. 09:10
 4/7 anonim ***** válasza:
60%
jajj ne, mindjárt jönnek a jehova tanúi különösen az a 23%-os, meg a 43%-os hitgyülis és kikaparják az lőző válaszadók szemét és kamu, vagy kontextusból kiragadott biblia idézetekkel hadonásznak majd, meg bemásolják a jw.org kontentjének 95%-át :'(
2018. ápr. 17. 17:06
 5/7 anonim ***** válasza:
76%

Egyébként vannak ilyen elvakult vallásosak. A töltött tojás angolul "deviled eggs" azaz "ördögi tojás", mivel Amerikában szokás kicsit csípősre is csinálni benne a tölteléket.

Katy Perry énekesnő egy Pünkösdi családban nőtt fel, és egy interjúban mesélte, hogy ők amikor ilyen ételt csináltak, akkor az anyja ragaszkodott hozzá, hogy "angelic eggs"-nek azaz "angyali tojásoknak" hívják, hogy nehogy véletlenül az ördögöt dícsőítsék.

A Southern Baptist (Déli Baptista) felekezetnél is hallottam ugyanerről.

Az olasz katolikusok viszont elég lazák, Rómában pl. a csípős pizzát úgy hívják, hogy "Fra Diavolo" azaz "ördög tesó" ;)

2018. ápr. 17. 20:20
 6/7 anonim ***** válasza:
Én is nekik szurkolok! Ugyanakkor a kérdés egyáltalán nem hülyeség, mert tényleg vannak olyanok, akik ezt bűnnek tekintik. Én speciel az erősen fanatikus karizmatikusokról tudok csak, de simán elképzelhető, hogy máshol is így állnak hozzá.
2018. ápr. 19. 10:11
 7/7 A kérdező kommentje:
ja én amúgy Senators szurkoló vagyok, akik szintén vallásüldözők voltak legalábbis az elején aztán megtértek pl Szent Márton:D
2018. ápr. 19. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!